Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@martinkaha jasne nie je problem 🙂 poslem postou ked takto vyhovuje len potrebujem adresu 🙂
@stanko15 Ďakujem, ale zatiaľ len vymieňame. 😉
niekto z BA na vymenu ?
Potrebujeme uz len balloon a russl mame na vymenu 1 x toodalou, 2 x drup,3x clam,ollie, tuffy, chukapi, roxx, 2 x boo, turbo, winker, hohorse
Uprednostnime vymenu co najviac kusov
ahoj, pripájam sa do skupiny na výmenu 🙂 zatiaľ mám na výmenu len chukapi a toodalou - potrebujem ešte veľa... :( najradšej by som bola za výmenu tých dvoch za nejakých iných dvoch 🙂
ahojte ak ma niekto na predaj ponuknite,dakujem
Ahojte potrebovali by sme HI a na výmenu ponúkame CHUKAPI, TUFFY, BILLY, WINKER, ROXY a OSCAR.
Darujem za postovne, prip. osobny odber v Nitre:
Billy, Nohorse, Oscar, Tuffy
Na výmenu máme:
Tuffy,
Clam,
2x Turbo,
Nohorse,
Russl.
Potrebujeme:
Lobby,
Beany,
Mr.Squid.
Ak by mal niekto všetky, tak by sme boli radi. 😉
Vymenim beanyho za tuffyho suhlasis
smutne na tejto lidl akcii je ze sa zase raz nabalia zamestnanci lidlu, ktory vedia dobre privatizovat? alebo skor kradnut 😒 tak ako aj v minulej stikeez zbierke
@natasha25 za kolko predavate
ahojte, aj mne sa včera po nakupe asi 12eur podarilo dostat nafuknuty balicek a pootvoreni vyfucal a vnutri nic.
Davajte si pozor nabuduce musim zahrkat ci tam nieco je.
ahojte este by som sa chcel spytat ci nahodou nema niekto kufrik z minuleho roku stikeez, alebo predtym raketu kufrik. kupim ponuknite aj komplet s figurkami moze byt..
Ahoj kúpim TOODALOU
Dakujem
Ahojte. Mam na vymenu roxx, drup, oscar, lobby, ballon, kha. Potrebujem uz len cragy.
co to tu ake pozicky pisete toto je ine forum keby to provajder mohol vymazat alebo blokovat
dakujem

@martinkaha mali by ste záujem o Beany za poštovné? 🙂