Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
@stamperlik Ahoj mam Mr. Sqida, nahodou rybicku goupy nemate?
Ahojte, potrebovala by som cistu lod. Vymenim ju za tychto co mam naviac. kludne aj vsetkych:
Billy,Beany,Boo,Clam,Drup,Roxx,Balloon. Mozno mi este nejake pridu. NAjlepsie osobne Bratislava(Petrzalka)
Prosim Vas, da sa este niekde zohnat ponorka? Dakujem
@ela13
@gloria78
@stamperlik Dobry den . prepacte damy, neviem preco klikate na moje meno? Precitajte si moj prispevok. Hladam, kto ma na predaj celu vyzbieranu kompletnu sadu stikeez aj s kufrikom a nie po jednom kuse. Dakujem za pochopenie.
potrebujeme goupyho...kto ma prosim piste spravu. dakujem...len výmena: chukapi,boo,ollie,nohorse,toodalou,billy,
Chyba nam Drup a Russl, vymenime - mame z takmer z kazdeho na vymenu (okrem Lobby, Boo, Cragy, Todalou, Ollie).
ahojte mám navyše tieto figúrky: 3x nohorse, 3x roxx, 3x cragy, 2x russl, 1x clam, 1x ollie, 1x billy
cena za kus je 0,40e + pošta
@rainbow1313 ja by som poprosila balloon,dakujem
mám boo a roxx - info v správe 🙂
Mám figúrky:
1x boo č.6
1x winker č. 13
1x roxx č.15
1x russl č. 21
maminy zhanam uz len Hi, Turbo, Fuzzle a Cragy... aj mate niektora,pls ozvte sa....vdaka 😉
Zial nie.
Bez urazky, v profile mate uvedene bydlisko, ak chcem menit bez zasielok postou, chcem vediet odkial ste.
Ahojte, nám chýba ešte BOO, TURBO, WINKER, CHUKAPI a TOODALOU. Ostatným máme na výmenu. Kľudne aj poštou môžeme pomeniť. Ozvite sa.
@laurika555 mame vsetk
@laurika555 mame vsetkych.Napiste adresu posleme za postovne ☺
@stamperlik Prepacte,neviem podla coho TO usudzujete, ale ja nic NEMENIM, iba sa informujem
Ahojte chýbaju nam 4 figurky poprosím ak ich niekto má nech my pošle správu a dohodneme sa dakujem.takže chýba nám oscar,hi,tuffy,billy.
@rainbow1313 ahoj mala by som záujem o číslo 1,3,9,10 máte ich ešte?dakujem

Chyba nam Mr. Squid vymenime za kha, hi, toodalou, winker, boo sme z Ba-Stare Mesto.