Stikeez - podmorský svet, Lídl 2015
Ahojte tu si môžete vymieňať Stikeez z Lídla. 🙂
ahojte,mám na predaj 1x GOUPY, 1x TUFFY, 2x SWETY a 2x RUSSL.Cena 0.30€ + poštovné
Ahojte maminky, chýbajú nám túto 5 stikeez: HI, TUFFY, FUZZLE, OLLIE a CHUKAPI a na výmenu mám: OSCAR, SWEETY, BEANY, BILLY, WINKER, ROXX, MR. SQUID, BALLOON, RUSSL, TOODALOU. A najradšej by som bola, aby som mala čo najviac od jednej maminky a ked by aj nepotrebovala toľko na výmenu, tak ostatné dokupim 😃
Ahojte, potrebovala by som zohnat c.14 Drup, c.3 Hi a c.4 Lobby.
Zo starsej serie zraloka Sharky, ovecku Puffy, macku Kittie a fialoveho Frankey. Dakujem
Na vymenu mam....
5 Beany ,,,,,, , 18 Mr. Squid
7 Groupy ,,,,,,, , 19 Chukapi
8 Clam ,,,,,,,,,, , 21 Russl
9 Tuffy ,,,,,,,,,,, 22 Nohorse
12 Fuzzle ,,,,,,,,, , 23 Toodalou
13 Winke
@bubuli
Ahoj, ja mám z prvej serie mačku a mám aj niečo z tejto druhej serie.
Ja by som potrebovala Mr. squid. Napíš čo by si chcela za výmenu. ak môžeš píš mi cez IP
Ďakujem
Ahoj,
ak by mal niekto zaujem, vymenila by som stikeez z 1.serie:
chýba nám: snaky, puf-puf, puffy, cow, guinny
navyse máme: moody, frankey, cheezz, bunny, hip-hip, giry joe
ahojte potrebovala by som ale od jednej maminky hi, boo, winker, drup a mr.sguid a mam na výmenu goupy, ollie, chukapi, kha, swetty prípadne aj kúpim 🙂
Predám za 0,25e / kus + poštovné č. 5 – Beany, 7 – Goupy, 9 – Tuffy, 24 - Kha. Nevymieňam. Len IP prosím.
Potrebujeme - 13 winker a 22 nahorse. Mame zvysne 2,3,4,24,20,21
ahojte...potrebujeme ešte hi, toodalou a ollie, na výmenu máme russl, clam a fuzzle
Nemate niekto prosim vas tu ponorku? Kupim alebo vymenim za niekolko stikeez. Poprosim info do spravy ;)
ahojte, mam na vymenu Sweety, Beany, Clam 2x, Tuffy 2x, Fuzzle, Chukapi. Vymenim za akekolvek najnovsie magnetky kostikov "cesta pokroku"
@rainbow1313 ahoj chybaju nam ROXX a NOHORSE dalo by sa poslat postou?
ahojte....už len HI nám chýba, vymeníme za russla

ahojte, mame na výmenu Roxx,Russl a Billy, potrebujeme Lobby, Turbo,Tuffy,Winker a Balloon