Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Kúpim básnika a búrku, ak má niekto navyše...
Máme naviac šmoulinku a kráľa kto ešte potrebuje... ☺️
Dobrý deň kúpim šmolka kto má nech mi napíše alebo aj vymením mám na výmenu snapp, leňoch, kráľ, smolinka, machlos, hlados, silak
@zabinkalenka ahoj...poslala by si mi do ip kontakt? Rada by som si smolkov kupila 🙂
@jana0706 mate este lienku a zajka?
@minka80 to skor vyzera, ze stroj dotrhal obalku. Mne tak prisla raz obalka roztrhana, a posta tiez take peciatky vzadu napeciatkovala, a dokonca mi pribalili zlomeny kusok zo stroja takú súčiatku. Dotyčná to riskla a poslala mi obyčajne 50 centovou známkou a vnútri bol nejaký predmet. Ani neviem už čo mi to posielala, nastastie obsah nechýbal, ale obálka bola natrhnutá a pošta prelepila obálku, no pribalili súčiastku, aby som videla asi čo to môže spôsobiť. Tato Tvoja obalka sa zrejme omylom dostala do citacieho stroja. Preto stikeez aj ked sa jeden kus posiela, musi byt postovne do 100 gramov ocenené. A musí ísť na ručné triedenie, inak môže zásielka poškodiť nielen obálku ale hlavne triediaci stroj.
@rainbow1313 @minka80
vyzerá to na moju obálku. len nerozumiem tomu, lebo som posielala 3 obálky. šmolkovia zabalení ešte do papierika...poštovné 0,65 ešte to ma pani upozornila, že je to drahšie poštovné, lebo je vnútri nerovný obsah...či ako to nazvala. no fakt ma to mrzí...dalšie dve obálky čo mám info prišli v poriadku 😒
ak by ešte niekto chcel Farmar, Vtipko, Trubkar sú poslední , čo mám..
nám ešte chýba Hundroško...ak by mal niekto na výmenu...máme nejakých na výmenu...

@petrakl darovala by si?