Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@kika777 Ahoj....ak by sa dalo kúpila by som ich.
@janta02 .A len tak naaahodou ich nemate po 2ks?Dakujem..
@xmischelkax už sú preč. dakujem za záujem
Zdravim a ponukam na vymenu: zahradnika-farmara (2x), cackosa, vtipka, trubkara, machlosa a smolinku. Hladam: lenocha, snappy a hundrosa.
Nemate zaujem o vymenu/ponuku predaja? DAKUJEM🙂
@zora53 Dobrý deň,ja by som Vás poprosila farmára,čačkoša2ks a machloša,ak ich ešte máte na predaj..Ďakujem...
Má tu niekto na výmenu Tatka smolka?
@katulka0407 uz len po jednom
@lucka08099 mate dobry den este smolka???iba 1ks?
@katulka0407 Dobry den, primarne sa snazim vymienat za tych, ktorych potrebujem a zatial nam chybaju 3. Rezervujem Vam ich, ale cackosa mam len 1, farmarov mam 2. Dakujem za pochopenie, z.
Kupim 2 ks SILAKA ;) dakujem
@suzie29 Azraela ešte máme, aj čačkoša sme zohnali. Ak máte záujem, píšte súkromne 🙂
Darujem za postovne 2x divosko, 2x cackos, machlos, gargamel. Kto ma zaujem prosim napisat do spravy.
Kupim kufrik/ album ak ma niekto navyse....
ak by niekto zhanal, mam navyse gargamela, burku, hladosa, hundrosa, lenocha, purpuroveho, sefka......cena za kus 0,50 €
Ma niekto SMOLKa 2ks?
Ponúkame 2 x Vtipka.
Potrebujem,krala a babrosa.mam na vymenu
prázdny kufrík na Ovocníčkov by nemal niekto na predaj?
VYMENA
Potrebujeme: farmara, mudrosa, cackosa, burku, basnika, hladosa
Mame: snappy 2x, gargamel, azrael, lenoch, sefko, smoulinka, tatko smolko, divosko, vtipko, smolko, silak (lenoch a 1 snappy rezervovany)
Osobne v BA (Ruzinov), alebo postou
Prosím prosím, potrebujeme už len básnika. Kúpim, vymením (ponúkam trúbkára, šmolka, babroša,hundroša).

2 x Vtipko. K nákupu z nášho bazárika nad 5 eur 1 figúrka zdarma.