Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Zdravim a ponukam na vymenu: zahradnika-farmara (2x), cackosa, vtipka, trubkara, machlosa a smolinku. Hladam: lenocha, snappy a hundrosa.
Nemate zaujem o vymenu/ponuku predaja? DAKUJEM🙂
@zora53 Dobrý deň,ja by som Vás poprosila farmára,čačkoša2ks a machloša,ak ich ešte máte na predaj..Ďakujem...
@katulka0407 Dobry den, primarne sa snazim vymienat za tych, ktorych potrebujem a zatial nam chybaju 3. Rezervujem Vam ich, ale cackosa mam len 1, farmarov mam 2. Dakujem za pochopenie, z.
@suzie29 Azraela ešte máme, aj čačkoša sme zohnali. Ak máte záujem, píšte súkromne 🙂
Darujem za postovne 2x divosko, 2x cackos, machlos, gargamel. Kto ma zaujem prosim napisat do spravy.
ak by niekto zhanal, mam navyse gargamela, burku, hladosa, hundrosa, lenocha, purpuroveho, sefka......cena za kus 0,50 €
VYMENA
Potrebujeme: farmara, mudrosa, cackosa, burku, basnika, hladosa
Mame: snappy 2x, gargamel, azrael, lenoch, sefko, smoulinka, tatko smolko, divosko, vtipko, smolko, silak (lenoch a 1 snappy rezervovany)
Osobne v BA (Ruzinov), alebo postou
Prosím prosím, potrebujeme už len básnika. Kúpim, vymením (ponúkam trúbkára, šmolka, babroša,hundroša).

2 x Vtipko. K nákupu z nášho bazárika nad 5 eur 1 figúrka zdarma.