Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@lanmi už nemám žiadnych na predaj
Z Popradu
Silaka už nie je
Môžem vás poprosiť búrku
Má niekto ešte farmára? Ja mám machloša, divoška, básnika, mudroša, siláka, vtipka, čačkoša, babroša a hundroša.
@cory dobrý deň,ešte máte voľné?keby tak tatko šmolko,mudros,s kuch.ciapkou a ten s kvetinou..
Dobrý deň, má niekto básnika? Lebo mi akosi zlyhala výmena... Mám na výmenu trúbkára, babroša, hundroša. AJ KÚPIM.
@petrakvetinka ano, mam tatka smolka, mudrosa, sefka s ciakou ...ale neviem, ktoreho myslitw s kvetinkou? Toho co je na fotke trikrat na konci v prvom rade? To nieje kvetinka...to je hlados
@cory tak hlados 😎..a máte aj silaka? A ten čo je tiež s niečím žltým..sa volá...aj toho..potom to ako funguje,pošlete údaje cez ip?
@petrakvetinka ano, hned vam napisem
@cory písala som správu.
@meli79 Dobry den,mam tatka šmolka pre vas a ja potrebujem Krala,dakujem
@meli79 mám pre Vás babrosa a farmara. Ja by som potrebovala sefka.Môžeme vymeniť? Dakujem.
žienky, poslednýkrát 🙂 búrka, gargamel, básnik, machloš, vtipko a babroš, ak by mal niekto záujem
@vixievixie dobrý deň, zobrala by som od Vás búrku, machlosa, babrosa. Máte ich ešte?
Ešte mi chýba Hundroš, tatko šmolko, Zajo. Mám na výmenu: Smoulinku, Farmára, Divoško šmolko, Azrael, Vtipko.
@tatianamaria mam hundrosa za 0,50

@bambulka9999 kupim purpuroveho a mudrosa