Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Potrebujeme-farmar 2x,čačkoš,búrka,kráľ,vtipko,divoško šmolko,básnik,hladoš.Na výmenu máme-4x šmoulinka,3x machloš,lenoch,šefko,gargamel,3x hundroš.
Ahojte. Syncek potrebuje BURKU, kupime alebo vymenime aj za 2 inych... na vymenu mame: 2x farmar, basnik, 4x hundros, 2x mudros, sefko, silak, lenoch. Aj predame ak niekto potrebuje... Vdaka
@roberta31 super píšem vám správu
Ahoj.potrebovala by som lienku.mam na vymenu ine.ake potrebujes? Marcela
@kopcekjamka oki..beriem..som v práci,večer napíšem spravu..😉
Na vymenu mam: babros, hlados 3x, kral, hundros 2x, purpurovy smolko 2x, lienka, burka. Pitrebujem: tatko smolko, azrael, lenoch, vtipko, divosko smolko, sefko, basnik.
@kopcekjamka oki...napíšem večer...som v práci.. 😉
Na výmenu máme: Machľoš, Babroš.
Potrebujeme: Tatko Šmolko, Farmára, Azraela, Búrku, Trúbkara, Divoška Šmolka .
Máme posledné na výmenu: Leňoch, Hladoš, Tatko Šmolko, a Vtipko... potrebujeme Šefko a Silák.
Potrebujeme smolko, tatko smolko, smolinka, cackos, babros, burka, sefko. Na vymenu mame gargamel 2 ks, divosko smolko, azrael. Uprednostnime ak niekto ma aspon 2-3 pre nas.
Ahoj,prosim potrebujeme silak,hlados,farmar,smolko,na vymenu mame Burka,Vtipko,Divosko Smolko,Tatko
@kattie1982 Ahoj, máme pre vás Šmolka a Búrku, od vás by sme potrebovali Gargamela a Azraela.
@mariette ahoj a nahodou zvysne, ktore zhaname, nemate? By som aj odkupila. Ak nie, tak aspon tychto dvoch vezmeme.
@kattie1982 Iné, ktoré chýbajú vám, nemáme. Pošlem adresu do správy.
Ahojte, my máme na výmenu: Čačkoš 2x, Babroš 1x, Machľoš 1x.
Chýba nám toho ešte dosť: Šmolko 2x, Tatko Šmolko 1x, Šmolinka 2x, Gargamel 2x, Farmár 2x, Mudroš 1x, Búrka 1x, Snappy 2x, Kráľ 2x, Leňoch 2x, Vtipko 2x, Básnik 2x, Purpurový Šmolko 1x.
@bohumila21 Ahoj, mali by sme pre vás Babroša a Machľoša, potrebovali by sme Gargamela a Purpurového Šmolka.
Ahojte potrebujeme : Tatko Smolko, Silak, Izrael , Burka, Kral, Machlos, Trubkar,Divosko a na vymenu mame tieto : Smolko , Hlados , Kuchar , Lenoch 3+Zajo iba BA
@ivetka_kamo zajka a lienku mam

@zuzana76 ja uz len toho básnika ...tak Vam poslem na výmenu azraela 🙂 /ostatne som uz sľúbila jednej pani /