Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@anavi_03 mám máte aj vymenit?
@jaroska aj meníte či predavate?
@kukucka100 a co vam treba?
@kukucka100 moze byt za divoska smolka?
@jaroska dobry den. Zobrala by som od vas tatka smolka a basnika. My mame navyse, lienku, hundrosa, hladosa, purpuroveho, burku, babrosa
@anavi_03 dobry den, ja vam teraz odpisujem. Purpuroveho mam a potrebovala by som vtipka, sefka, lenocha
@petruska222 mám hladoša a mala by som záujem o gargamela a šéfka (za jedného by som si doplatila). Je to možné?
@anavi_03 môže byť toho nemáme
@zchlepkova sefka mam na vymenu...poprosim adresu do IP
@spoony je to mozne, napiste mi ip
@petruska222 šéfka za cackosa?
@kukucka100 ano, moze byt
Ahojte potrebujeme : Silak , Burka , Lienka , Kral , Machlos , --- a na vymenu mame tieto : Smoulinka , Mudros , Zajo , Azrael , Trubkar , Lenoch , Vtipko , Divosko , Kuchar , iba BA
@petruska222 nepredáte gargamela?
Ahojte, potrebujeme šmolka, búrku a snappy. Máme na vymenu zajko, purpurový šmolko, 2x trubkár, 4x hladoš, silák, 2x babroš, 2x básnik, machloš, leňoch, divoško šmolko a farmár.
Maminky KÚPIME !!!!!!! Šmolko a Hundroš
@violaf vymenila by som Smolka za machlosa
@michaelachanel predam
@violaf dobry den. Mam na vymenu pre vas lienku a burku, za lenocha a basnika
Ahojte, my máme na výmenu: Čačkoš 2x, Babroš 1x, Machľoš 1x.
Chýba nám: Šmolko 2x, Tatko Šmolko 1x, Šmolinka 2x, Gargamel 2x, Farmár 2x, Mudroš 1x, Búrka 1x, Snappy 2x, Kráľ 2x, Leňoch 2x, Vtipko 2x, Básnik 2x, Purpurový Šmolko 1x.
Ahojte, mame na vymenu : 2x Azrael, šmolko,leňoch,hundroš,mudroš a potrebujeme DIVOŠKA .Iba Košice
Výmena Bratislava - Petržalka:
Potrebujem: farmára, hundroša, zaja, divoško šmolko.
Mám na výmenu: tatko šmolko, purpurový šmolko, 2x vtipko, búrka, 2x machloš, 2x kráľ šmolkov. trubkár, básnik, babroš
Poprípade, keď niekto bude mať záujem, tak predám kus 0,49 Eur.
Prosim ako vyzera Smolko uplne prvy v krabici zhanam a machlosa tychto dvoch na vymenu mam divoska smoulinku hladosa basnika hundros

@jaroska aj predáte? Ďakujem