Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@ikabu dobry den potrebujem machlos a smolko
@minitimi
Ahoj som z BA-Petrzalka.
Ak je to este aktuálne, tak by som potrebovala zaja.
Mam na vymenu babroša, tatka šmolka, purporový šmolko, vtipka, búrku, machloša, kráľa šmolkov, trúbkara a básnika.
Dakujem
@bambulka9999 dobry den. Ja by som od vas aj kupila, ak by to bilo moznetatka smolka, vtipka, basnika.
@zchlepkova
pisem vam spravu
Je tu niekto z Nitry - cerman, klokocina, mesto centrum, kto si chce vymienat smolkov stikeez?
mame na vymenu - silak2 ks,čačkoš1 ks
potrebujeme - trubkar,basnik
Mam na vymenu cackos, sefko a trubkar.😉 Potrebujeme smolko, mudros, hundros, babros, machlos, divosko, basnik, purpurovy a hlados. Najlepsie vymenit na jeden raz (tych mojich troch). Alebo ked niekto chce kinder hracky za stikeez co nam chybaju.
Dobrý deň,chýba nám do zbierky:Farmár,Tatko šmolko,Mudroš,Divoško šmolko,Purpurový šmolko a na výmenu mám.čačkoš,vtipko,hundroš
Potrebujeme tatka smolka a vtipka. Mam na vymenu; purpurovy, hlados, hundros, babros
@bambulka9999 ano je to aktualne
Potrebujeme smolka smolinku farmara a lenocha.
Na vymenu alebo predaj mam lienku vtipka cackosa hundrosa sefka machlosa azraela tatka burku
Ahojte potrebujeme : Silak , Burka , Lienka , Kral , Machlos , --- a na vymenu mame tieto : Smoulinka , Mudros , Zajo , Azrael , Trubkar , Lenoch , Vtipko , Divosko , Kuchar , iba BA
@minitimi
Ahoj, vymenila by som s tebou zaja a divoska. Mam pre teba burku, krala alebo machlosa.
Som z BA
@bambulka9999 beriem burku a krala viac nepotrebujete ?
Ahojte, potrebujeme Tatka Šmolka, Purpurového, Siláka a Babroša. Ponúkame 2x Vtipko, 2x farmár, Mudroš, Búrka, Šéfko. Ideálne Košice, ale pokojne aj poštou.
@minitimi potrebujem este farmara a hundrosa, ale tych nemas. Chybaju nam uz len styria. Zaja uz sice mame, ale maly mu poskodil hlavu, tak preto ho este zhanam do zbierky. Napisem ti spravu.
@rainbow1313 dobrý večer ,kúpila by som Stikeezz šmolko č.10,12,19,8,18aká cena dakujem
Výmena Bratislava - Petržalka:
Potrebujem: farmára, hundroša.
Na výmenu: tatko šmolko, purpurový šmolko, 2x vtipko, 2x machloš, kráľ šmolkov. trubkár, básnik, babroš
Poprípade, keď niekto bude mať záujem, tak predám kus 0,49 Eur.
Zhanam smolinku farmara a lenocha. Aj kupim alebo vymenim

Ahojte..je tu niekto z TT a okolia na vymenu? Potrebujeme smolka,lenocha a sefka..mame na vymenu tatka,burku,musros,hundros,vtipko,lienka,purpurovy,trubkar a farmar..aj po viac ks..