Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
potrebovala by som tatka smolka a purpuroveho smolka
na vymenu mam divosko, snappy, basnik a machlos
vymenim vsetkych styroch za tych dvoch popripade kto by mal zaujem o kupu vsetkych styroch, tak predam (ale fakt len spolu vsetkych 4) 🙂
@ikabu ohhhh ja uz neviem ani na to, co povedat ☹️ u nas v BJ vzdy vsetko v Lidli hned rano vypredane (od oblecenia cez drogeriu, atd. ) pokial sa tam nedostavim pred otvorenim obchodu (postavim sa do radu a cakam s dalsimi ludmi na otvorenie a beh/lov toho, co chcem ) 😔😔😔 tak uz nic nekupim
Ahoj. Potrebovala by som Silak, Mudros, Babros, Azrael, Zajo, Burka, Snappy, Kral, Machlos, Lenoch, Basnik. Na vymenu mam Smolko, Tatko, Hundros, Hlados, Cackos, Divosko, Sefko, Gargamel.
@gabika53 mozem poprosit purpuroveho ? Vymenim za čačkoša
@gabika53 skoda
Zhanam tatka smolka a basnika
Na výmenu mám snappy, azraela, purpurový smolko, divosko smolko, kráľa, leňocha, farmara, machlosa, babrosa, mudrosa, hundrosa, hladosa, cackosa,
@nada.hope mam tatka šmolka vymenim za purpurového
@lauraespozito oka píšem ip
prosim ma niekto na vymenu babros,zajo,kral,lenoch,basnik? my vieme ponuknut trubkar(3) burka (2)smolinka(2)tatko smolko,mudros,farmar,gargamel(3) divosko(2) purpurovy,hlados,hundros dakujem
@lauraespozito my mame vase chybajuce. aj nam by sa hodili z vasich
Ahoj. Mam na vymenu Hundros, Cackos, Divosko, Sefko, Gargamel. Potrebujem Machlos, Snappy, Burka, Babros, Zajo, Smolko.
@gedayovaeva 70c ks
@janhe napíšem vám správu
@gedayovaeva ahoj mam tatka,smolinku,silaka,farmara,mudrosa,burku,basnika ked chces 7x0,5 + posta
@papalinka7 písala som vám správu
Chyba nám gargamel, trubkar a purpurovy ďakujem

Babros
Hlados divosko vtipko hundros smolko cackos azrael sefko burka tatko
Na predaj vid predchadzajuca foto