icon

Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018

roselyn
6. máj 2018

Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂

janhe
10. máj 2018

Babros
Hlados divosko vtipko hundros smolko cackos azrael sefko burka tatko
Na predaj vid predchadzajuca foto

ikabu
10. máj 2018

potrebovala by som tatka smolka a purpuroveho smolka
na vymenu mam divosko, snappy, basnik a machlos
vymenim vsetkych styroch za tych dvoch popripade kto by mal zaujem o kupu vsetkych styroch, tak predam (ale fakt len spolu vsetkych 4) 🙂

roselyn
autor
10. máj 2018

@ikabu ohhhh ja uz neviem ani na to, co povedat ☹️ u nas v BJ vzdy vsetko v Lidli hned rano vypredane (od oblecenia cez drogeriu, atd. ) pokial sa tam nedostavim pred otvorenim obchodu (postavim sa do radu a cakam s dalsimi ludmi na otvorenie a beh/lov toho, co chcem ) 😔😔😔 tak uz nic nekupim

ikabu
10. máj 2018

@roselyn tak to aj u nas, ked su zaujimave veci... to asi vsade tak je, ale panaciky boli...

ninova
10. máj 2018

Ahoj. Potrebovala by som Silak, Mudros, Babros, Azrael, Zajo, Burka, Snappy, Kral, Machlos, Lenoch, Basnik. Na vymenu mam Smolko, Tatko, Hundros, Hlados, Cackos, Divosko, Sefko, Gargamel.

rainbow1313
Autor odpoveď zmazal
lauraespozito
10. máj 2018

@gabika53 mozem poprosit purpuroveho ? Vymenim za čačkoša

mima86
10. máj 2018

@ninova Ahoj mala by som pre teba basnik,lenoch a mudros a potrebovala by som tatko smolko, smolko a hundros.

ninova
10. máj 2018

@mima86 OK. Napis IP

lauraespozito
10. máj 2018

@gabika53 skoda

nada.hope
10. máj 2018

Zhanam tatka smolka a basnika
Na výmenu mám snappy, azraela, purpurový smolko, divosko smolko, kráľa, leňocha, farmara, machlosa, babrosa, mudrosa, hundrosa, hladosa, cackosa,

lauraespozito
10. máj 2018

@nada.hope mam tatka šmolka vymenim za purpurového

nada.hope
10. máj 2018

@lauraespozito oka píšem ip

lauraespozito
10. máj 2018

Zháňam šmoulinku a purpurového na výmenu mám tieto :

nini29
10. máj 2018

prosim ma niekto na vymenu babros,zajo,kral,lenoch,basnik? my vieme ponuknut trubkar(3) burka (2)smolinka(2)tatko smolko,mudros,farmar,gargamel(3) divosko(2) purpurovy,hlados,hundros dakujem

nini29
10. máj 2018

@lauraespozito my mame vase chybajuce. aj nam by sa hodili z vasich

ikabu
11. máj 2018

@nini29 ja by som mala pre Vas banika a ak by sa dalo, tak by som vymenila za tatka smolka a purpuroveho - za jedneho samozrejme doplatim (0,50) 🙂

ninova
11. máj 2018

Ahoj. Mam na vymenu Hundros, Cackos, Divosko, Sefko, Gargamel. Potrebujem Machlos, Snappy, Burka, Babros, Zajo, Smolko.

gedayovaeva
Autor odpoveď zmazal
pegy4
11. máj 2018

Tieto mame na výmenu ...potrebujeme šmolko, mudroš,čačkoš,trubkár,divoško,básnik a purpurový smolko

janhe
11. máj 2018

@gedayovaeva 70c ks

gedayovaeva
11. máj 2018

@janhe napíšem vám správu

any241
Autor odpoveď zmazal
any241
Autor odpoveď zmazal
ninova
11. máj 2018

@any241 Ahoj. Mam Gargamela. Potrebovala by som Snappy, Machlosa, Burku, Babrosa.

papalinka7
11. máj 2018

@gedayovaeva ahoj mam tatka,smolinku,silaka,farmara,mudrosa,burku,basnika ked chces 7x0,5 + posta

gedayovaeva
11. máj 2018

@papalinka7 písala som vám správu

gedayovaeva
11. máj 2018

Chyba nám gargamel, trubkar a purpurovy ďakujem

gabika53
11. máj 2018

dievčence už máme len tieto, výmena chýbajú nám: Šmolko, Mudroš, Hundroš, Šéfko, alebo 0,40€/kus

tecko28
11. máj 2018

@gabika53 ahoj, kupim ich