Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
predám stikeez smolkovia kus po 0,5 eur
alebo vymením v rámci NITRY cerman, klokocina, mesto centrum (potrebujeme šmolko básnik)
mame na vymenu alebo predaj: silak 2x, šmolinka 2x, purpurový šmolko 1x, divoško šmolko 1x, šéfko 2x, snappy lienka 1x, gargamel 1x, hundroš 2x
@denisa2019 uz mame vsetko...poslem za postovne 😉
@rainbow1313 kúpim smolkovia azreal a búrka číslo 4,21 ak je ešte v ponuke
ahojte, mame na vymenu/predaj 0,49e - 2x farmar a 1x vtipko. potrebujeme/kupime tatko, smolinka, gargamel, azrael..som z PO
@sutiakova mali by sme pre Vás krála, čačkoša a farmára za 2 x búrku a 1x tatko šmolka a ostatných vaších neviem identifikovať....
@sidon mali by sme pre Vás básnika za silak 2x, šéfko 1 x, snappy lienka 1x, gargamel 1x s doplatkom za ostatných.... ale cez účet a poštu. Môže byť?
@temperka72 píšem správu
Ahojte, ja nehladam ziadne, nezberali sme,,, no teraz na konci sa to mojmu syncekovi zacalo pacit. Ak by bol niekto ochotny dat tale ktore nepotrebuje, budeme radi. Na cene sa dohodneme, 🙂
Zhaname este mudrosa, silaka a gargamela. Na vymenu viacerych, ale len osobne BA. Vdaka
Zháňam Farmára, Leňocha a Šmoulinku a na výmenu mám Gargamel 3x, Čačkoš 2x, Machľoš 4x, Divoško 2x, Vtipko 3x, Šmolko, Trubkár, Tatko Šmolko, Šéfko, Hundroš, Mudroš.
Zháňame už len vtipka,šmolinku a zajka mame viac na vymenu,najlepšie ked sa u niekoho najdu všetci traja
@krokodilkajmanka bola by si nam ochotna kupit kufrik prosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
@aliosa11 uvidím, či im naozaj prídu... ak budú, kúpim ich viac 😉
@krokodikajmanka... mozme pekne poprosit jeden aj pre nas... pekne prosiimeee... kate
Ahojte, zhanam Tatko Smolko, Cackos, Divosko Smolko, Sefko, Basnik, Vtipko, Burka. Bud kupim alebo vymenim. Len BA najlepsie Ruzinov. NA vymenu mam Snappy, Purpuroveho, Zleteho, Gargamela, Smolinku, Trubkar, Hundros, Silak, Hlados, Smolko
ahojte, zhanam smolka, ten prvy v albume, v BA osobne vymena, mame velaaa na vymenu, najde sa niekto?
@pepsina333 ahoj, kde v BA?

@poleva ja mam imunoglukan sirup je to ono? mozem vam poslat kod