Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Ahojte, zháňam farmára,zaja,búrku 3x,kráľa...aj kúpim. Na výmenu mám: šmolko, čačkoš,machloš,silák,básnik. Ďakujem
Potrebujeme babrosa, mame na vymenu sefka. alebo kupime babrosa.
Zháňame Hundroša, ponúkame za neho na výmenu: Machľoša, Šmolinku, tatka Šmolka.
Videli ste niekde tie kufríky???????
@sutiakova Dobry den, my mame Hundrosa.
Poprosila by som Smolinku. Mozeme si vymenit adresu v IP?
@evapistovic ano super
Dobry den. My potrebujeme 2x tatka smolka, 2x gargamela, smoulinku, hundrosa, 2x babrosa, azraela, machlosa, trubkara, lenocha, vtipka, 2x sefka a 2x hladosa. Na vymenu mam burku, smolka a zaja dakujem kupim a vymenim.
Dobrý deň. Predáme 2 x gargamela a 1x hladoša.
@andela1 dobry den kupim od vas tatkou smolkou obidvoch, babrosa, trubkara, vtipka, lenocha, hladosa aj gargamela ak sa da
@marecek2011 Dobry den,
Smiem poprosit zaja? Poslala by som za neho 2x Gargamela. Dakujem.
Mal by niekto záujem? Smolkove Domino aj v kufríku.
@evapistovic dobry uz ho mam rezervovaneho
@marecek2011 Juj...no skoda...
Nemuseli ste aspon Gargamelov kupovat. By som ich s radostou poslala za toho Zaja. Nevadi...keby sa uvolnil, napiste. Dakujem.
@evapistovic ok
@kocka26 Ani dnes neprišli ☹
@kotatko201 Ani dnes neprišli ☹
ahojte, chýba mi Snappy, Machloš a mám na výmenu - Leňoch, Zajo, Gargamel, Tatko Smolko, Purpurový, Vtipko, Hladoš, Babroš, Hundroš, Sefko, Trubkar, Farmar, Basnik, Smolinka, Cackos, Dakujem
@kocka26 zevraj uz 2 tyzdne ich nemaju, boli sme vo viacerych mestach

Tak nakoniec som zistila ze mame aj Smolka takže už iba SILAK chyba NO A CO MAME NAZVYS SU: 2x tatko Smolko,3x smolko,1x babros, 1x trubkar, 1x vtipko, 1 x zajac, 1x lenoch, 1x hlados,1x gargamel. Píšte IP