Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@editapastorekova Dobré ráno, mám záujem o šefka, azraela a šmolinku. Ďakujem
@maladada Dobrý deň, dá sa kúpiť vrecko a šmolko ktorý je prvý v domčeku?
Baby prosím ak máte niekto na predaj šmolka č. 1 - prvý v domčeku, rada kúpim, prosím IP
Dobry den. Chcela by som sa opytat a poprosit ci nahodou nema niekto navyse kufrik na šmolkov. Prosim do ss. Dakujem
Maminky, nemá niektorá kufrík prázdny na predaj? Ale za cenu ako v Lidl. Ďakujem
Mamičky, my tiež zhaname dva kufríky za cenu ako v Lidli. Ďakujeme
Prosim poslite mi niekto foto ako ma vyzerat tem prvy Smolko? Please
Dobrý deň, ponúkame šmolkov na výmenu: potrebujeme farmára, mudroša, šéfka a básnika. Na výmenu ponúkame: gargamel, búrka, trubkar, tatko šmolko, leňoch a machloš. Výmena možná aj poštou. Ďakujeme 🙂
Máme na predaj: 4x Búrka, 2x Lienka, 2x Zajac, 3x Babros, 2x Silák, 2x Hlados, Cackos, Smokinka, Mudros a Kráľ smolkov.
Dobry den,nema niekto domček navyse,kúpim.Bez smolkov.Ďakujem
Kúpim stikeez Šmolka - hneď prvý v domčeku, ponúknite. Ďakujem
Dobry den. Chcela by som sa opytat a poprosit ci nahodou nema niekto navyse kufrik na šmolkov. Prosim info do ss. Dakujem
mam 2x gargamel, 2x zajo, basnik, sefko, machlos, vtipko, divosko.
predam 0,49e za kus
@cililing13 ok, dakujem zatial
Hľadáš pekný a kvalitný darček? Potrebuješ nové pyžamo alebo nočnú košeľu? Tak naša stránka www.najpyzama.sk je presne tá, ktorú potrebuješ navštíviť. Práve sme ju spustili. Ponúkame krásne a kvalitné dámske a pánske pyžama a nočné košele v zložení 100% bavlna, ale aj kojenecký tovar od slovenského výrobcu a kvalitné bavlnené plienky.
Kupim kocurika a hladoša. Má niekto na predaj?

na predaj 2x farmar 0,40e/ks + 0,65 posta