Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@najnadja pisem IP
@sunnyflower mam pre vas zlateho smolka ... ja potrebujem Lenocha, vymenime ? Vopred ďakujem 🙂
@ninka1609 mám babroša a potrebovala by som gargamela
@zuzipa ano vymenme. Pisem ip
@ivetulienka27 ja radsej uz naraz id jednej mamky
@timika1976 poprosim adresu a poslem Vám kocurika😊
je tu niekto z pp a okolia??mame zvysnych-tatko smolko,2x smolinka,farmar,mudros,cackos,hundros,babros,zajo,sefko a purpurovy smolko...cena 0,40za jeden kus..
Ahojte, zhanam este : mudros, zajko, trubkar, lenoch. Na vymenu mam : sefko 2x, hundros 2x,burka, vtipko, machlos 2x, hlados, smolko.
@katka7914 mate prosim aj nejakých na vymenu ? mam nejakých pre vas. Pozrite si moj pripsevok o 13,26 🙂
@leoteo predate aj do BA ? Mala by som zaujem o mudrosa a zaja
@aliby28 mam pre vas burku aj sefka. Mate nieco na vymenu ? Potrebovala by som aj ja nejakých 🙂
@mysicka123 momentálne nemám nič naviac, akurát som ich dnes zarezervovala čo som mala 🙂
@timika1976 Dobrý deň. Máme hladoša, ak by ste mali záujem.
Ponúkame 2 x gargamela a 1x hladoša.
Nam chybaju posledny dvaja - LEŇOCH a MACHĽOŠ.
na vymenu mame: Azrael, Tatko Šmolko, Babroš, Vtipko a Purpurový Šmolko.
Zhaname silaka a farmara mame aj na vymenu zajaca, lenocha, sefka, machlosa, hladosa, gargamela, azrraela, krala, babrosa a vtipka.

@queensia dobrý deň, potrebovali by sme farmára a básnika, sú to posledné 2 čo nám chýbajú, ale z toho čo potrebujete mám len trubkara, ale poslala by som vám ďalších troch ( gargamel, vtipko a leňoch), ak by ste súhlasila a bola ochotná poslať poštou,napíšte mi IP, ďakujem 🙂