Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
Ahojte,
ak by ste mali niekto na predaj, kúpim : Tatka Šmolka, kocúra Azraela, Machľoša, Siláka, Vtipka a Čačkoša. Ďakujem...
Zdravim, nema niekto prosim na predaj stikeez ediciu futbalistov s obalom? dakujem
Ahoj, zhanam Hundrosa a mam na vymenu Farmara a Mudrosa (vymenim aj obidvoch za Hundrosa)
Potrebujeme Šmolka na vymenu mame Trubkar,Azrael,Farmar,Hundros,Kral,Purpurovy šmolko
stale aktualne: zhanam Leňocha (fosfor), čačkoša, siláka. Na výmenu mám Básnika 2x, Babroša 2x, šéfka, Vtipka, purpurového 2x, hundroša, divoška, hladoša, šmolinku, kráľa.
Žienky, nemáte niektorá na predaj jedného zajaca? Už len ten nám chýba a decká ma idú zožrať 🙂
Ahojte, surne zhanam azraela 1x a gargamela 2x pre mojich milovanych synovcov. Mala som slubene od svagrinej ale nejak to padlo a oni su z toho uplne nestastni. Poprosim ak mate niekto ozvite sa mi. Dakujem
Mame lenocha, gargamela, smolinku, purpuroveho, farmara, silaka a divoska a potrebujeme azraela, vtipka, hladosa, babrosa, hundrosa, machlosa, sefka, trubkara a smolka

Kupim smolka, tatka smolka, silaka, farmara, mudrosa, cackosa, hundrosa, babrosa, azraela, burka, krala, machlosa, vtipka a hladosa. Najlepsie viac kusov od jednej mamicky