Stikeez Šmolkovia - zabudnutá dedinka 2018
Dobry den, zhaname novych stikeez smolkov na vymenu 😉
Chybaju nam : smolinka, farmar, azrael, snappy lieknka, machlos, trubkar, vtipko a hlados.
Dakujeme 🙂
@terka16ahoj pozriem vecer doma a dam vediet 🙂
Kupim farmara, cackosa, 2x babrosa a trobkara, dakujem
Ahojte,
ak by ste mali niekto na predaj, kúpim : Tatka Šmolka, kocúra Azraela, Machľoša, Siláka, Vtipka a Čačkoša. Ďakujem...
Kupim silaka a vtipka dakujem
Zdravim, nema niekto prosim na predaj stikeez ediciu futbalistov s obalom? dakujem
Ahoj, potrebujeme ešte azraela a hundroša, nemá niekto oboch?
@rainbow1313 zdravim, mam zaujem o smolkov cislo 1- 2x, 2, 6 - 2x, 18, 23
Ahoj, zhanam Hundrosa a mam na vymenu Farmara a Mudrosa (vymenim aj obidvoch za Hundrosa)
Potrebujeme Šmolka na vymenu mame Trubkar,Azrael,Farmar,Hundros,Kral,Purpurovy šmolko
stale aktualne: zhanam Leňocha (fosfor), čačkoša, siláka. Na výmenu mám Básnika 2x, Babroša 2x, šéfka, Vtipka, purpurového 2x, hundroša, divoška, hladoša, šmolinku, kráľa.
Ahojte.Vymiena niekto v rámci Banoviec nad Bebravou?😚
Zdravím, kúpim album (domček) na šmolkov
Žienky, nemáte niektorá na predaj jedného zajaca? Už len ten nám chýba a decká ma idú zožrať 🙂
Ahoj, chyba nám purpurový šmolko, máme navyše vtipka, šmolinku a šéfka. Ďakujem.
@majka238 vymením múdrosť za hladosa
Ahojte, surne zhanam azraela 1x a gargamela 2x pre mojich milovanych synovcov. Mala som slubene od svagrinej ale nejak to padlo a oni su z toho uplne nestastni. Poprosim ak mate niekto ozvite sa mi. Dakujem
@timka6 Mam Azrael, Vtipko, Cackos za 0.50 Eur/ks
Mame lenocha, gargamela, smolinku, purpuroveho, farmara, silaka a divoska a potrebujeme azraela, vtipka, hladosa, babrosa, hundrosa, machlosa, sefka, trubkara a smolka

Kupim smolka, tatka smolka, silaka, farmara, mudrosa, cackosa, hundrosa, babrosa, azraela, burka, krala, machlosa, vtipka a hladosa. Najlepsie viac kusov od jednej mamicky