icon

Stroje na cvičenie pre 11 ročného syna

janinah
12. nov 2016

Ahoj, syn 11.r. si želá na narodeniny hrazdu,ktorá sa prišrubuje na stenu.Tak mi napadlo,že urobíme minikútik na cvičenie v byte.Takže hrazda bude,ale to je len na ruky.Aký stroj na cvičenie máte odskúšaný a ste spokojné? Ale nijaké hebedo na pol izby,niečo šikovné.Link či foto poteší.Vďaka za rady.

dexter2016
Odpoveď bola odstránená
sendy1977
12. nov 2016

@janinah na brucho odporúčam lavičku http://posilnovacie-lavice.heureka.sk/hms-l8213/ (nemusí byt presne tá) Ja som mala doma mini stepper , ale musela som ho dať preč, lebo strašne vŕzgal, aj keď bol naolejovaný. Syn má doma sadu činiek 🙂

jana121212
12. nov 2016

@janinah skus si pozriet TRX pasy. Originalne su drahe, ale obcas mavaju v Lidli nieco podobne za 15e. Ked si das na youtube vyhladat trx workout, tak najdes vela cviceni. Pripevnuje sa do dveri alebo na hacik v stene.

natalushka
12. nov 2016

Ja mam doma orbitrek..taky obyc z tesca..uz ma par rokov,ale vtedy vysiel tusim okolo 35e,ani ne..a super..pri telke ti cas zbehne,ja som aj v tehu na nom behala..posilujes vsetko,kardio je tiez dolezite..a ptoom asi nejake cinky alebo tie pasy,ako baby vyssie pisali..nech mate komplet trening🙂

rooskoliv
12. nov 2016

Ahoj. Chce hrazdu, tak mu kup iba hrazdu. Ostatne veci mozno chce cvitit s vlastnou hnotnostou, ako kliky, drepy a podobne. Ja sam tak cvicim uz 2 roky. Takze stroj moze byt uplna zbytocnost.... Aj ked viem, ze to myslis dobre.... 😉

janinah
autor
12. nov 2016

@rooskoliv stroj bude viacmenej pre mňa 😉

janinah
autor
12. nov 2016

teraz pozerám,že @admin mi "šikovne" zmenil názov a tým aj význam celeho príspevku,nepísala som,že minikútik na cvičenie bude len pre syna.... 😠
@rooskoliv

8853
12. nov 2016

Keď niečo viac, tak rebrinu, na ňu sa da dať hrazda a ešte trx pruhy a môže precvičovať vsetko. Nič z toho nezaberá veľa miesta a je to naozaj postacujuce