icon

Sú tu rodičia, ktorí nepodporujú futbal?

13. apr 2024

S týmto športom nesúhladím, mám k nemu výhrady. Navyše syn je neobratný. Mali ste ti niektorá tiež tak, že ste nepovolili tento šport?

Strana
z7
maciatkolulu
15. apr 2024

Nečítala som všetko,takže netuším,či si mala niekedy dieťa na futbale. Ale píšeš tak,že asi hej. Nuž ja neviem,u nás z toho majú deti veľkú radosť,spoločne akcie,zábava a berie sa to so krúžok, jedine,že je to fakt pre rodičov náročné. Ako sektu som vnímala gymnastiku,to čo som tam videla,snáď už neuvidím... Ako to bolo teda extra šibnute matky,čo robili s tými dievčatami.... Premotivovane. Trblietky snáď aj do zadku tým úbohým deckam dávali. A tlaky yake....Ale na futbale ? A chalani? Plný energie ,plus podľa mňa tá disciplína pri nevybujacenych chalanoch je fajn. A čo dnes stojí malo? Niekto to dáva na oblečenie,niekto na kurzy jazykov,iný na súkromné škôlky,školy...takže 🤷

tilly
15. apr 2024

Nepochopila si. My sme písali o deťoch, ktoré už hrajú na inej úrovni. To sa teba netýkalo.
Ja od začiatku tvrdím, že futbal je jeden z najmenej náročných športov čo sa týka času a financií. Hlavne u malých detí.
Hokej, tenis a individuálne športy, ktoré si vymenovala sú vždy drahšie a to na hociktorej úrovni.
To je všetko. Debata sa potom ubrala iným smerom trošku, ale toto bola moja pointa, že v každom športe budú hulakat, v každom športe budú premotivovani rodičia a tréneri, ale futbal je stále náš "národný šport". V každej dedine máš ihrisko, v každej dedine je klub.
Moje deti si vyskúšali veľa športov, kým zakotvili v tých svojich. Nemajú 8 rokov, máme trošku skúsenosti.

maciatkolulu
15. apr 2024

A navyše tvoje pocity prenášať na dieťa nie je dobré. Pokiaľ nemá záujem,tak fajn,nechápem,prečo sa potom informujes. Ak má záujem,tak akože? Väčšina pricetnych matiek by sa tešila,že decko prejavuje o niečo. A nielen sa doma váľať ...a to,že sa to tebe nepáči,lebo .....mi príde fakt mimo

mircalla
15. apr 2024

@autor Bez ohladu na to, kolko daju, je to ich vec a Deti, co sa venuju sportu seriozne, stoji to dost, ci uz to je futbal, hokej ci tenis. Inak na beznej urovni nie, velmi to zavisi od sportu. Tiez platim detom sporty stoji to zatial za oboch 300 eur mesacne a ani nemrknem. To neratam este potrebnu vystroj. Casom to bude urcite viac, zavisi ako seriozne sa tomu budu venovat.
Ak niekto hra hokej napriklad, uplne bezne 500 eur. Aky sport by ti teda vyhovoval?

mircalla
15. apr 2024

@maciatkolulu Suhlasim.

timinka1984
15. apr 2024

No ja dufam , ze to dotiahnu daleko , maju moju plnu podporu, nech by to bol ktorykolvek sport. ⚽️

A Vsm zelam , az vyberiete to spravne 🙂

mischelin
Autor odpoveď zmazal
Strana
z7