Tanečná škola pre deti v Prešove
Milé maminy, keďže mám veľmi pohybovo nadanú dcéru, ktorá v septembri ide do školy , dovolila som si otvoriť túto tému. Chcela by som ju dať na tanečnú a keďže už dlho goooglim a nič poriadne som nenašla, chcela by som Vás poprosiť o pomoc. Ak viete, kde v Prešove niečo také je, prípadne poradíte, aké tance sú pre 6-ročné dieťa na začiatok vhodné, máte s tým nejakú skúsenosť, či len vlastný názor na danú tému, ozvite sa. Za všetky príspevky, ktoré ma v hľadaní posunú ďalej, budem veľmi vďačná nielen ja, ale i moja dcérka. 🙂 😉
kolko ludi tolko nazorov, tak nasej sa v djz prave nepacilo, nezaujalo ju to a neviem ... mne to prislo chaoticke, 30 deti ( malych!) sa mi zda moc na 1 ucku, nestiha sa venovat kazdemu, ale aspon ze ma ukazkove hodiny a podla toho sa dieta rozhodne... tak nasa uz po 1/2 hod ze chce ist domov. na margo rodicov: ma sokovalo ked tam prisli do telocvicne s kocikmi a pomaly s 2 mes. babom a chodili tam ako na korze az kym ich ucitelka neupozornila, tak toto ma sokovalo!!! som mala pocit z tcyh ludi ze ked si akoze platua za dieta tak si tam mozu pomaly aj zafajcit... podla mna mala vsetkych s detmi poslat max. za dvere, lebo to narusalo cely dojem z hodiny, deti sa tam plietli a potom sa necudujem tym tancujucim, ze sa nemohli sustredit... takze u nas zial nic moc, bola som sklamana
Mamičky a Latino alebo niečo také kde v Prešove nájdem tak od 2 rokov?
Mamicky pozeram, ze posledny prispevok je z minuleho roku. Dovolim sa opytat znova. Kam davate svoje deticky na tanecnu? Okrem ebony, tam som nebola spokojna. Googlim badys, ci bodys neviem ako sa to pise, ale nic som nenasla, neviem najst ich stranku, kontakty, ceny, program, ale pocula som na nich dobre ohlasy. Chodite tam niekto? Pripadne co odporucate este? Dakujem
@daren1 ano, nakoniec sme predsa len isli opat do ebony, ale uz nie do lubotic, ale na budovatelsku (aj ked to mame cez cele mesto) a nedali sme dceru na ebonicek, ale na disco mini, vedie to lektorka, uplne ina nez ebonicek a sme velmi spokojni. ma to vyssiu uroven na tej budovatelskej, lektorka je fakt super, cely cas tancuju a za sumu, ktoru sme platili pre ebonicek, teraz mame na disco mini 2x45 minut (spolu). vrelo odporucam. mozno by som sla aj do lubotic keby som vedela, ze aj tento odbor tam otvoria, ale priestory sa mi pacia na tej budovatelskej a lektorka Nela je ozaj dobra.

Aj ja poznam tanecnu skolu v Divadle joasa zaborskeho moja mala tam chodi som velmi spokojna