icon

Thai box - kick box pre 13 ročnú

martina765843
21. aug 2017

Ahojte mám 13-ročnú dcéru ktorá chce strašne začať trénovat thai box alebo kick box. Boli sme pozrieť ako to vyzerá a tak. Len stále sme nenašli dobrý klub. Neviete niekto poradiť? A čo hovoríte na to že by mala začať trénovať? Trochu sa toho bojím. Ďakujem

j1110
•
21. aug 2017

Moja dcera chodi od 6 rokov (teraz ma 9) na karate za mna je to super trening a to je sama medzi chlapcami

juliet86
•
21. aug 2017

Kick box aj thai box je super podla mna ak ma na to chut. Mozno by sa jej pacila aj krav maga??? Najma v bratislave kusok od avion shoppingu je super. Aj detska aj tinedzerska. Dolezity je dobry klub hladajte a chodte do toho.

ludmilka2407
•
21. aug 2017

Ja som chodila na kickbox ako 13ročná a za seba určite odporúčam. Je to aspoň zmysluplné trávenie voľného času, báť sa nie je čoho, keď bude pod dozorom trénera.

engbeng
•
21. aug 2017

@juliet86 Aj mne napadla krav maga, ked som toto citala, je to proste super, uzitocne a da to cloveka do kondicky pomerne rychlo. Odporucala by som nielen vsetkym dievcatam, ale aj zenam

tabakmirka
•
21. aug 2017

Ak ju také niečo baví, tak si povedzme tak, že prečo nie. Deti treba zamestnať tak dobre ako to len ide aby sa nenudili, bo z nudy nie je nič dobrého. A takéto športy sú v dnešnej dobe pre deti len prínosom, predsa len je dobré vedieť ako sa brániť.

martina765843
autor
•
23. aug 2017

@j1110 ďakujem riešili sme výber športov no bola proti karate ale ďakujem

martina765843
autor
•
23. aug 2017

@juliet86 ďakujem veľmi pekne za tip, pozreli sme stranku a určite tento šport budeme zvažovať. Však ide práve o ten dobrý klub preto sa pýtam.

martina765843
autor
•
23. aug 2017

@ludmilka2407 áno práve preto chcem aby deti stále niečo robili. A kedže ich šport baví tak vždy chodia na nejaké krúžky donedávno to bol volejbal ale to ju po 3 rokoch prešlo a chce niečo "adrenalínovejšie". Inak ďakujem za ohlas

martina765843
autor
•
23. aug 2017

@engbeng Ďakujem tento šport sa jej veľmi páči a dosť to zvažujeme. Ale myslím že sa k nej nepridám možno keby som bola mladšia.

martina765843
autor
•
23. aug 2017

@tabakmirka som taktiež zástanca zmysluplného trávenia času. Všetky tri dcéry športujú. Len ma prekvapilo že z volejbalu na bojový šport.

martina765843
autor
•
23. aug 2017

Ďakujem za všetky ohlasy