icon

Trampolína do bytu

davmar
1. dec 2014

Rozmýšľam kúpiť na Vianoce pre mojich večne skákajúcich synov trampolínu do bytu. No a ja by som si na nej mohla zacvičiť tiež. Máte osobnú skúsenosť? Akú vybrať? Na čo si dať pozor pri kúpe? Máte nejaké odporúčania? Ďakujem

Niečo takéto by som
http://trampoliny.heureka.sk/insportline-skippy...

Strana
z2
adeala
1. dec 2014

@davmar suseda nad nami mala trampolínu a teda keď som sa presťahovala a mala nad sebou sexujúcu non-stop v opatkoch chodiacu slečinku, tak to stále oproti tej trampolíne bola pohodičkaaa 😀

wolfie
1. dec 2014

@davmar mna si teda nepobavila..mne pride trampolina u susedov nad nami ako totalny horor, viem, ako sialene je vsetko pocut...ty si nasla sice kladne hodnotenia, ale od ludi, ktori ju maju, nie od susedov, co byvaju pod nimi

marmete
1. dec 2014

@davmar Akurát som ju v sobotu skúšala u švagra, ktorý býva na 4. poschodí, presne tento istý typ a vôbec to nebolo hlučné. Skáče na tom švagriná a jej pubertálni synovia, takže riadne váhy, nespomínali, žeby sa na nich susedia sťažovali, keďže oni majú takých, čo chodia za každú hlúposť, takže podľa toho súdim, že až tak hlučná nie je.

heni79
1. dec 2014

@davmar Mňa si pobavila až posledným komentárom. 😀 Skús čítať s porozumením. 😉
Niekoľkokrát som ti písala, aby si si šla v realite overiť hlučnosť pri skákaní. Minimálne v nejakom športovom centre, kde sa používajú. Lebo inak si môžeš vyrobiť problém so susedmi.
Dúfam, že na tretí pokus prečítaš to, čo ti píšem a nebudeš fabulovať nezmysly. 😀
A ak bývaš na prízemí, nerieš nič. 😉

davmar
autor
1. dec 2014

@heni79 prepáč,písala som hromadne pre všetky, lebo som nemala čas reagovať na všetky osobitne. Tvoju radu som si zobrala k srdcu (už pri prvom tvojom príspevku) a je fakt rozumná a opodstatnená - jedna z mála.

davmar
autor
1. dec 2014

@adrikat ja som rozmýšlala nad priemerom 100 cm. Snáď to bude stačiť

davmar
autor
1. dec 2014

@mooc a kde ste ju kupovali,na Slovensku? Alebo objednali z netu?

davmar
autor
1. dec 2014

@deni73 sú rôzne veľkosti, rôzne priemery a každý priemer má inú nosnosť, takže treba sa skôr orientovať podľa váhy. V hračkárstve majú aj čisto pre deti, asi do 20- 30 kg.

traffic
1. dec 2014

@davmar ja som ju mala doma v byte mala som koberce ale ked deti na nej skakali tak susedia len tak buchli na radiatory, a ja ked som bola vo vedlajsej izbe tak steny sa uplne otriasali, takze je to skor minus ako plus

adrikat
1. dec 2014

@davmar no 100cm je podla mna malo,chod do obchodu a pozri si ju,aby si mala predstavu. mne sa zda uz tato 122 mala 😅 . ja mam pod tou trampolinou take to penove puzzle a susedia ani netusia,ze mame trampolinu. je ine skakat cez svihadlo a ine,ked skaces na trampoline. ved to ma 8 noziciek,ktore sa nepohnu a narazy nepocujes. ja sa vela nezapajam tu do diskusii,lebo velakrat ludia nevedia o com pisu. nepocuvaj nikoho,ak chces urobit detom radost. to aby sa cely zivot clovek ospravedlnoval. daj vediet,ci si kupila 😉

davmar
autor
1. dec 2014

@adrikat veď práve, že ja som mala takú predstavu o trampolíne ako píšeš ty. Skôr som chcela odbremeniť susedov od skákania po koberci, tak som myslela, že trampolína by bola fajn. Ale @traffic má negatívnu skúsenosť. Tak neviem. Možno záleží aj na kvalite.
@adrikat a akú značku máte vy? a kde ste ju kupovali? Ďakujem

xevulax
1. dec 2014

Ak ti pomoze, my mame tuto, pisala som ti komentar niekde vyssie. Athletics24 znacka.

mooc
1. dec 2014

@davmar objednavali 😉

adrikat
1. dec 2014

@davmar neviem znacku,kupovali sme ju v intersporte. krabicu uz nemam,ale je to asi nejaka ich znacka. a hlavne je,aby mala 8 noziciek.teda cim viac,tym vacsia stabilita. negativne skusenosti nekomentujem 😉 . ku nam,ked pride navsteva,tak skacu deti stale a jasne,ze tie pruziny pocujes,ale neni sanca,aby to bolo pocut az ku susedom. ja som akurat minuly tyzden hovorila mm,ze ako dobre sme urobili,ked sme tu trampolinu kupili. deti potrebuju pohyb,urcite je to lepsie ako nova hra na playstation 😉 .

Strana
z2