Vitamani v Bille
dalsia zbierka
@blonkyt Tu je na predaj https://www.modrykonik.sk/market/hracky/16wn/vi...
Mám na výmenu žltý citronik. Nemá niekto záujem?
Potrebujem surne červeneho hnedeho a zeleneho nemate prosím niekto?
chcem sa Vás opytat na bazaroch su na predaj vitamani ks 10e to mi pride strasne drahe ved jeden ks stal bez vitabodov max 7e( 6 dačo) to uz idú niektoré predávajuce ryžovat až takto na detoch pride mi to nepekne a chamtive moj nazor
Kupim karfiol cenu si dajte aku chcete nutne ho potrebujem 🙂
Ahojte...ponúkam na predaj vitamanov...okrem bieleho karfiola mám všetkých....v prípade záujmu poprosím poslať IP....len pri vážnom záujme....ďakujem...
ponuknite za rozumnu cenu cerveneho a hnedeho vitamana dakujem 🙂
U nas maju este v obchode kokos, sparglu a citron.
maju este niekde oranzovu?? poradte ak hej
Mi sme zhanali karfiol,ale uz nikde v L.Mikulasi nemaju ziadnych,Ziline tiez nic uz nemaju.Tak asi nic z toho nebude.Mam len citron.
Z Ruzomberku.
zhanam oranzoveho a cerveneho(pripadne aj bieleho) najlepsie vymenou za zeleneho, zlteho alebo hnedeho
ahoj, mam nalepky na vitamanov - na karticke nalepenych 15 ks - ponukam za postovne 45 centov 🙂
Zhanam oranzoveho , cerveneho a bieleho - vymenou za zeleneho, zlteho alebo hnedeho.
Ďakujem
Mám na predaj oranžovú tekvicu, hnedý kokos, žltý citrón, zelená špargľa, červená malina. V prípade záujmu píšte IP
A nechce niekto vymenit? My mame citron a chyba nam malina a tekvica, ci co je ten oranzovy. Velmi by nas potesil 🙂
V Bratislave-Raci maju zlteho a zeleneho vitamana.
Mám na predaj šparglu, citron, kokos.
@kikulienocka98 po kolko predavate?
ahojte mamičky, vymením vitamanov žltého a hnedého za bieleho , červeného alebo zeleného. Ďakujem
Ponukam na predaj vitamanov z 2.serie...okrem bieleho karfiola mam vsetkych...viac Info v IP-poprosim len vazny zaujem...😏

@blonkyt u nas v ZM su uz len tí zeleny. Mozem kupit