Vitamani v Bille
dalsia zbierka
Baby, aj ja mozem vymenit za Disney, alebo odkupim Vitabody 🙂
DAKUJEME 🙂
ahojte konecne nam chyba uz iba jeden vitaman Kung fefe momentalne ho u nas nemamaju.........🙂
Vitamanov máme už dozbieraných 🙂
Vymením vita body za strieborné disney kartičky 🙂
Ponúkne niekto za rozumnú cenu za body vitabody z billy,alebo vymení za niečo z môjho bazáriku.
Kúpim vitaman body🙂
ja ich beriem pre kamaratkine deti nech maju odo mna darcek na mdd ja ich lubim ps jotras
Rada by som prijala vitabody, ak ich nezbierate, v prípade by som ich zamenila na obyčajné disney kartičky /strieborné už nemám/...píšte IP aké potrebujete....ďakujeeeeem🙂)))
Konečne mame všetkých vitamanov .......🙂
Ponukam nejake vitaman body a jedneho vitamana zeleneho toho tucnejsieho.ak ma niekto zaujem piste ip
ahojte prosim vas nema niekto podarovat nalepky do billy na vitamankov dakujem
ahojte kto nam ponukne bodinky na vitamankov budeme radi moc dakujem
Zdravim nahodou nemate niekto navyse estr nejake vitabody? Za postovne samozrejme. Popripade mame doma zopar karticiek z tesca co boli tie disney anglicke tak Vam mozem pozriet ci nenajdem. Prosim spravu. Dakujem pekne 🙂
Ahojte mam nejake vitabody navyse kto potrebuje?
keby nahodou niekto mal Jablcaka Borisa za rozumnu cenu 😉 , zhanam pre dceru. Mala teraz kiahne, slubila som jej, ze ked vyzdravie, spolu si ho v Bille vyberieme. dnes sa tam konecne vyberieme, a ze koniec akcie, plysaky dosli, mali uz len 2ks uhorky.
a obisla som dalsie 4 Billy v Ba, a kde nic tu nic....nejde o zivot, len ze sa chuda tak tesila....
esteze taketo akcie v mojej mladosti neboli, kopec frustracie som si usetrila 🙂
ahojte mám vitabody a zháňam magnetky mickey mousa pre synčeka a rada vymením.Za jednu magnetku ponukam 2 vitabody myslým že je to dosť kedže v bille davaju 1 nálepku za 5e nakupu.dakujeme 🙂
tak prave moj muz ho zohnal v bille v centre mesta, tesi sa ako keby vyhrala milion 😀
Dievčatá ak vám zostali nejaké vitabody, budem vám vďačná 🙂 Môžem za ne poslať dominokocky šmolkov alebo nálepky z billy pravek
kúpim vitamana cibuľku, má niekto?
kúpim vitamana cibuľu - má niekto?
Máme navyše body na Vitamanov,vymenim za strieborne tesco kartičky:3,44,78,96,111,144,170.
baby prosim neviete kde sa daju este v BA zohnat vitamani- cibulady- ta fialova a jablcak-tmavy cerveny? dakujeeem
prosím neviete či niekde v okolí Skalica majú ešte vitamanov?

davam do ponuky tesco strieborne karticky za body vitamanov, piste, ak mate zaujem...