Vitamani v Bille
dalsia zbierka
ahojte, nam chyba uz len Jablcak Boris, ak by niekto mal, poprosim info do IP, dakujem krasne
Ahojte nemá niekto na předaj Tropikulesa? Za rozumnu cenu. Dakujem
ahojte, zhaname Jablcaka Borisa a Cibulady. Vymenime za Kung Fefeho, Šupitu, Tropikulesa alebo Džema Blonda, pripadne aj odkupime.
Kúpim Vitamana -jabĺčko súrne,ponúknite,iba nového
Mame nalepene body dvoje a u nas v bille uz nemaju vitamanov, neviete ci niekde v Kosiciach este su?
Ahojte vsetci...mam na predaj vitamanov. Mam len Kung fefe-papriku a Supitu uhorku...su nehrane s visackou..viac info v IP...(keby som cez vikend neodpovedala,som mimo MK-dakujem )
ahojte dievčatá - nemáte niekto CIBULLADY ?
Ahojte, mam Supitu, potrebovala by som Kung Fefe. Ma niekto na vymenu ?
dámy, ak by niekto chcel - vymením šupitu za cibulady.....
🙂 Umrem 🙂 My sme mali CÉČKA 🙂
(nič v zlom)
ahojte,nema niekto na predaj cibulu?
kde este maju dakych vitamanov? dajte vediet....
nema niekto vitamanov navyse?.....pozde sme sa zbadali a mame len tropikulesa a Kung Fefe....body mame nazbierane aj na dalsich len uz nikde niesu....odkupila by som aj za rozumnu cenu....body sa daju pouzit teraz aj na uteraky....dakujem
kto by Nam podaroval papriku? presli SME cely svet a nikde ☹
v Žiline ani v Kysuckom Novom Meste už vitamanov nemajú
Máme navyše Šupitu a Džem Blonda, potrebujeme Cibulady a Kung Fefe. Nepredávame len na výmenu. Ďakujem.
Ahojte babulky, nemáte niekto navyše vitamana ananás - Tropikules, ponúknite, za rozumnú cenu odkúpim... V celej BB, BR ani BA sme ho nenašli 😢 i keď body máme nazbierané...
ahojte mam navyse Kung Fefe a Supitu....vymenim za Jablcaka Borisa a Cibulady.....
holky uz nikde nie su vitamani ?
Vymeníme Šupitu za Cibulady 🙂
neviete prosim si niekde este maju vitamanov? chceli sme velmi Tropikulesa, mame aj 2x karticky s bodmi, ale v Ke uz nikde nemaju... vdaka
ahojte... Neviete v ktorom meste este predavaju vitamanou?
@lenkalienkas V KOSICIACH uz nemaju...
Neviete kde v BA alebo okolí ešte majú vitamanov? Nevieme ich už nikde nájsť. Ďakujem

@zuzin78 ja mam celu zaplnenu karticku viac info napiste IP ak mate zaujem