Vitamani v Bille
dalsia zbierka
ahojte, nam chyba uz len Jablcak Boris, ak by niekto mal, poprosim info do IP, dakujem krasne
ahojte, zhaname Jablcaka Borisa a Cibulady. Vymenime za Kung Fefeho, Šupitu, Tropikulesa alebo Džema Blonda, pripadne aj odkupime.
Mame nalepene body dvoje a u nas v bille uz nemaju vitamanov, neviete ci niekde v Kosiciach este su?
Ahojte vsetci...mam na predaj vitamanov. Mam len Kung fefe-papriku a Supitu uhorku...su nehrane s visackou..viac info v IP...(keby som cez vikend neodpovedala,som mimo MK-dakujem )
nema niekto vitamanov navyse?.....pozde sme sa zbadali a mame len tropikulesa a Kung Fefe....body mame nazbierane aj na dalsich len uz nikde niesu....odkupila by som aj za rozumnu cenu....body sa daju pouzit teraz aj na uteraky....dakujem
Máme navyše Šupitu a Džem Blonda, potrebujeme Cibulady a Kung Fefe. Nepredávame len na výmenu. Ďakujem.
Ahojte babulky, nemáte niekto navyše vitamana ananás - Tropikules, ponúknite, za rozumnú cenu odkúpim... V celej BB, BR ani BA sme ho nenašli 😢 i keď body máme nazbierané...
ahojte mam navyse Kung Fefe a Supitu....vymenim za Jablcaka Borisa a Cibulady.....
neviete prosim si niekde este maju vitamanov? chceli sme velmi Tropikulesa, mame aj 2x karticky s bodmi, ale v Ke uz nikde nemaju... vdaka
Neviete kde v BA alebo okolí ešte majú vitamanov? Nevieme ich už nikde nájsť. Ďakujem

@zuzin78 ja mam celu zaplnenu karticku viac info napiste IP ak mate zaujem