Vitamani v Bille
dalsia zbierka
@szisziporka Ahooj mas este SUPITU prosim?? Surne zhaname...alebo niekto? popripade vieme vymenit na Tropiculesa... 🙂 😵
Dobry deň, chcela by som sa spytat, neviete náhodou, kde by sa dali ešte zohnať Vitamani (na západnom slovensku ) ??? Alebo, nema niekto navyse Dzema Blonda ??? 🙂 dakujem 🙂 🙂
@mariannasycova vymenime kung fu za dzem bonda
Ahojte, nemate niekto nahodou jablcaka (tmavy cerveny)navyse, odkupim, popripade by som vymenila za tropikulesa(este so stitkom). dakujeeem
Neviete, ci maju este niekde v BA vitamanov?
@zuzla9 ahoj, uz mame len Šupitu a zhanam Cibulady ale marne ☹
Mame navyse kung fefe vymenime za jablcaka boris alebo dzem bonda. Dakujem
Mam na predaj supitu uhorku-je nehrana s visackou...v pripade zaujmu poprosim poslat IP....
@ajka82 ahoj a toho tropikulesa nepredávaš? Ak hej, za akú cenu?
@kattie1982 Ahoj, bohuzial, uz som ho slubila jednej pani pre dcerku, kedze sa mi podarilo zohnat posledneho bez vymeny.
@ajka82 Škoda 😒 , ale aj tak díky za info.
ahojte! nemáte cibuláka filového? iba ten nám chýba a u nás ho už nemali
@zuzla9 ahoj, tú papriku kung fefe náhodou nepredávaš? Ak hej, za akú cenu? Dakujem pekne za odpoved 🙂
@zuzannas ahoj, toho tropiculesa, co mas navyse, nahodou nepredavas? Ak hej, za akú cenu? Dakujem za odpoved a pekny den prajem.
@kattie1982 iba vymena za uhorku.. 😨
@mariannasycova ahojky, nahodou by si supitu nepredala alebo nevymenila?? dakujeme kraaaasne! 😵
@zuzannas OK, díky za info. Uhorku mám iba jednu pre malých. Pekný deň prajem.
@kattie1982 len na vymenu,
@zuzannas ahoj, vymenila by som Šupitu, ale len za Cibulady, už len tá nám chýba...ak ju máš, mením hneď 🙂
Ahojte, mam Supitu, potrebovala by som Kung Fefe. Ma niekto na vymenu ?
predam šupitu , je nehrana ale vysačku už nema , cenu ponuknite
ahojte, nemáte niekto na predaj fialovú cibulady alebo oranžového džema blonda? Ďakujem
Ahojte! Mame doma vsetkych vitamanov 🙂 Dcerka ich len zozbierala a uz ju dalej nezaujimaju. Tak ak by mal niekto zaujem, mozme predat...
Ahojte, od stredy 17.09. aj v Čechách🙂
http://www.superosma2.cz/

Dobrý deň.
Chcem sa spýtať,nemá niekto nálepku č.57,92 čo sa zbieralo do knihy s týmto názvom:
Kniha Nálepiek Svet Neuveriteľných rekordov? 🙂
Týka sa to obchodu Billa.
Kúpim,už len tie nám chýbajú 😉