Vrecúšková výmena - ako si spríjemniť cestu autom a pobyt na dovolenke
Ahoj dievcata, rada by som stihla este pred letom a dovolenkami vyrobit nieco pekne pre nase deticky... Bola by to taka mensia vymena do 12 ludi a snazili by sme sa vyrabat nieco "letne" co by spestrilo nasim detom cestu autom a pobyt v prirode, na dovolenkach 🙂
Este mi napadlo urobit nejaku plechovku a k tomu nieco s magnet. paskou pripajat 🙂
Kocky, ja podobne, aj by ma to lakalo, no zatial neviem, co by som vyrobila... 🙂
Dakujem, ze si si na mna spomenula, zatial netusim co by som vytvorila, ale skusim popremyslat a poobzerat sa po nete, ci ma nieco nenapadne. Ale ta tema vymeny sa mi velmi paci...
@sticza
@mimamijami
Nemusime sa zas uplne striktne drzat toho cestovania 😉 ja len u nas sa na dlhe cesty urcite nieco zide... moze to byt kludne aj nieco letne 😉
@kajka18 Pozeram popri vareni a hladam, co by mi tak udrelo do oci... 🙂 Dufam, ze mi obed neprihori, kedze si dala takuto zaujimavu temu ...
Ahojte, aj ja sa rada pridam a popremyslam. Na cestu autom mi pridu idealne lapbooky, ale to je asi p inom ;)
@christina87 jeej obe tieto aktivity z Tchiba mame a su perfektne. A ak mosem odporucit, ked sa kupia v zlave, ani sa neoplati ich vyrabat, lebo by to asi vyslo viac.
Ahojte, děkuji za zprávu, do letní výměny se taky nezvládnu zapojit. Za měsíc čekáme mimi a nevím, jestli bych to všechno stihla. Zkusím další 😉
zatial ma napadli dopravne znacky upevnene na kruzku, dieta ich bude mat pokope,cestou ich moze vyhladavat,a rozpravat sa o nich ....
Ahojte ja by som pridala tieto aktivitky - pridam len zatial popis:
1. Liecive rastliny - upevnene na kruzku: obrazok, popis co sa zbiera a na co nam sluzi + k niektorym mam basnicky
2. Ovocie - rozdelene do skupin : malvice,kostkovice a bobule, kazda skupina zvlast na kruzku
3. Dopravne znacky upevnene na kruzku + basnicky k nim
@sticza
@mimamijami
@dendus
@vampgirl
@christina87
@zizka
@pastelka13
Zatial nas je 8 😉 pockam do utorka a uzavriem to.... kludne sem zatial mozte davat 3-4 navrhy, napady.... v utorok potom vytvorim sukromnu skupinku a dohodneme sa co dalej 🙂 tesim sa na dalsiu kreativnu spolupracu!!!
@pastelka13 Ešte k tým liečivým rastlinám: Keď ich deti poznajú, neskor sa možte hrať hru: predstierame bolesť a dieťa určí ktorú bylinku použijeme ...
Dobrý deň, dalo by sa ešte pridať? alebo je to uzavretá aktivita? V každom prípade, nech Vám to dobre vyjde🙂

@mimamijami
@rienok
@silsil
@janikes
@christina87
@denkadenka
@luckadominika
@llela
@edi01
@dulllinka
@stagi
@hutyna