icon

Výmena figúrky Harry Potter

dagmars
31. aug 2020
Výmena figúrky Harry Potter
mamina301
8. sep 2020

@janeik poslala som vám IP

extempore
8. sep 2020

Niekto sa tu musi strašne nudiť 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

mamina301
8. sep 2020

@extempore to ako myslíte mňa?

extempore
8. sep 2020

@mamina301 nie, vas všetky. To myslite vazne s tymi figúrkami? Dospelé ženy?

mamina301
8. sep 2020

@extempore veď to zbierame pre deti. Vy nemáte deti, ktoré stále niečo chcú zbierať? Ja mám také dve

extempore
8. sep 2020

@mamina301 a nie je pointa v tom, že ak je to pre deti tak si to maju zbierať deti??? Ale chápem, xy rokov materskej dá intelektu zabrať.

bubuku
8. sep 2020

@extempore vasmu intelektu dalo zabrat nieco ine mila pani....ludia s intelektom nevyhladavaju to, co ich nezaujima a nechodia rypat do diskusnych(a inych) skupin... žite a nechajte žiť a urobte si deti... mozno sabudete mat konecne aj vy comu a komu venovat

janulik2008
8. sep 2020

@extempore ja tu odpadnem. Ja som na HP vyrástla tak ako milióny trz už dospelých ľudí. Áno zbierame to pre deti vidím už malé 5 ročné dieťa kt "kšeftuje" s figúrkami ... tak netrepte hlúposti že deti to majú zbierať 😒

bubuku
Autor odpoveď zmazal
bubuku
8. sep 2020

@janulik2008 drzí, hlúpi, arogantní ľudia, čo strkajú nos kde nemajú, lebo maju problém sami so sebou, že @extempore? Problém s váhou, ci so svojím životom?

05ada
8. sep 2020
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

@spuntik1997 Dobry den , mame pre Vas sovu Hedvigu a Sedric Diggory ak by ste suhlasili na vymenu, neviditelnu Hermoniu a Hagrid. Dakujem Ada

extempore
8. sep 2020

@bubuku upokojím vás - mám dve deti, ale určite ich nebudem viesť k tomu, aby strácali čas s kravinami :D

bubuku
8. sep 2020

@extempore možno aj oblečenie po nich čo máte v bazári by si mohli predávať samé?

bubuku
8. sep 2020

@extempore a pokojná som, som rada, že "osobnosti" dávajú tomuto svetu ďalšie poklady.....

monikver
8. sep 2020

Ahojte. Na výmenu mám Nevilla, Draca, neviditeľnu Hermionu a Hagrida. Potrebovala by som Remusa, Bellatrix, Lorda Voldemorta aj v tme svietiaceho a Cedrica.

05ada
8. sep 2020
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Ahoj mamicky mame na vymenu Hedvigu a Cedrika. Nemame toho vela rada by som vymenila za 2 postavicky. Dakujem

1malicka1
Autor odpoveď zmazal
lenkahribik
9. sep 2020

Na výmenu ponúkam figúrky na foto.

Chýbajú nám:
Harry Potter
Neviditeľný Harry Potter
Fred Weasley
Neville Longbottom
Ginny Weasleyová
Hedviga
Remus Lupin
Hagrid
Bellatrix Lestrangeová
V tme svietiaca Bellatrix Lestrangeová
V tme svietiaci Lord Voldemort
Cedric Diggory

mima06
Autor odpoveď zmazal
qetka
9. sep 2020

@lenkahribik dobry den zobrala by som ych dvoch Ronov, viem vam poslat Cedrica a zajtra idem na nakup, tak uvidim co este zozeniem.

qetka
9. sep 2020

@05ada to na obrazku ale nie je cedric, ale neville 🙂

janeik
9. sep 2020

@lenkahribik dobry vecer,ja zhanam Dumbledora pre dceru. Vedela by som Vam poslat za neho Ginny a Svietiacu Bellatrix na vymenu,viac z toho,co hladate nemam.)

slavuskab
Autor odpoveď zmazal
qetka
10. sep 2020

nahodou niekto na vymenu Lunu, najlepsie rovno 2?

lenkahribik
10. sep 2020

Na výmenu ponúkam figúrky na foto.

Chýbajú nám:
Fred Weasley
Neville Longbottom
Remus Lupin
Hagrid
Bellatrix Lestrangeová
V tme svietiaci Lord Voldemort

mamina301
Autor odpoveď zmazal