Výmena figúrky Harry Potter

@zuzkaamiska my už mame všetkých, tie na výmenu som už všetky darovala
@angelina1003 potrebovala by som Freda a Lupina, koho Vam poslem na vymenu?
@suzie.h harry a draco moze byt🙃
@suzie.h pripadne odkupim aj svietiaceho ak sa da😁
Ahoj,
máme na výmenu: Hedviga, Luna Lovegoodová, 2x v tme svietiaci lord Voldemort, lord Voldemort, 2xSeverus Snape, Bellatrix Lestrangeová, v tme svietiacia Bellatrix Lestrangeová, neviditeľný Ron Weasley.
Potrebujeme: Harry Potter, Albus Dumbledor, Hagrid, Minerva McGonagallová, Cedric Diggory.
Ďakujeme za ponuky.
@kvetinka64 mám svietiacu Bellatrix, vymenila by som za Ginny
Dobry, dcerka zacala iba od dnes zbierat, prosim ak mate niekto nazvys, dcerka bude rada..
Dobrý večer.
Máme naviac: 2 neviditeľný Harry Potter, 3 Hermiona, 5 Ron Weasley, 10 Neville Longbottom 2x, 11 Ginny Weasleyova, 15 Hedviga, 22 Lord Voldemort 2x a 23 v tme svietiaci lord Voldemort.
Potrebujeme: 6 neviditeľný Ron Weasley, 7 Albus Dumbledore, 9 George Weasley, 12 Severus Snape, 13 Draco Malfoy, 16 Sirius Black, 24 Luna Lovegoodová. Aj odkúpim.
Máme naviac: 2 neviditeľný Harry Potter, 3 Hermiona, 5 Ron Weasley, 10 Neville Longbottom 2x, 11 Ginny Weasleyova, 15 Hedviga, 22 Lord Voldemort 2x a 23 v tme svietiaci lord Voldemort, Hagrid a 25 Cedric
Potrebujeme: 6 neviditeľný Ron Weasley, 7 Albus Dumbledore, 12 Severus Snape, 24 Luna Lovegoodová. Aj odkúpim.l
Ahoj mamicky,
chcela by som vymenit postavicky - chybaju nam neviditelny Ron, Albus, Luna a Lord Voldemort ponukam na vymenu Harry obycajny aj neviditelny, Draco, Cedric , Sirius
Dobrý den, zháňam neviditeľný Ron, Neville, Ginny, Severus, Remus a Luna. Kúpim alebo vymením za : neviditeľná Hermiona, George, Bellatrix a 2x v tme svietiace Bellatrix.

@suzie.h dobry den, uz nemame ziadne