Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

@littledevil ano mas ich odlozene
Zdravím, potrebovala by som winkera a russla, ponúkam za ne cragyho, billyho, sweetyho, boo, mr.squida, toodalou a nohorse.
Predam 50 lodki stikezz aj zo vsetkimi 😀 😨 😨 🙄
Predam 50 lodki stikezz aj zo vsetkimi 😀 😨 😨 🙄
A vi vimenim za 3 lobyy 3hi
Ano 😀
Ale uz som predala 25 lodiek 😕 😕 😕 😕 😕 😨
Lebo ja som kamoska riaditelom lidlu 😝 😝 😝
Mám na predaj už len 3× balloon,2× turbo, cragy cena je 0,35 € ks + poštovné.
@zuzkulinka a ake vam este zostali?
mam na vymenu tuffy, boo, beany, 2x clam, chukapi, billy, drup, potrebujeme sweety, goupy, fuzzle, winker, ollie, balloon poslem aj postou, ak mate jedneho a potrebujete dvoch, poslem aj dvoch
Kupim figurku Fuzzle.uz iba ta my chyba.ponuknite
Ahojte potrebovala by som Oscar, Hi, Turbo, Mr. Squid a Balloon a mam na vymenu Fuzzle, Swetty, Tuffy, Roxx, Drup, Goupy, Ollie, Toodalou a Clam. Kto mate prosim ponuknite chybaju nam uz len 5. Dakujem
@rainbow1313 ahoj ja by som od teba kupila 1, 3, 18 a 20. Je to aktualne?
Ahoj, zhanam stikeez : LOBBY, FUZZLE , TOODALOU , DRUP , MR.SQUID , OLLIE
na vymenu ponukam : CLAM , CLAM , WINKER , KHA , TUFFY, NOHORSE , RUSSL , ROXX
@donnaperseus ahoj , mam zaujem mr.squid , a toodalou , a na vymenu ponukam winker a russl
ahojte zhanam roxx, fuzzle, russel a ponukam za to :
HI, KHA-2x, CLAM-4x, WINKER-3x, CHUKAPI, NOHORSE-3x, BEANY, SWEETY, OLLIE, DRUP, MR. SQUID- 2x
Ahoj, zhanam stikeez : LOBBY, FUZZLE , TOODALOU ,
na vymenu ponukam : CLAM , CLAM , WINKER , KHA , TUFFY, NOHORSE ,
@slniecko26 Ahoj, potrebujeme Roxx a Ollie a dáme za to Oscar, Turbo a Mr. Squid, Môže byť?
@katarina119 ahoj, ponukam beany, fuzzle, oscar,na vymenu za sweety, hi, lobby, goupy, clam, drup, roxx, cragy, ollie, chukapi, ballon, russl, nohorse, toodalou,. Vdaka.
@erikadubo18 mam zaujem o beanyho,mam na vymenu takych,co potrebujete.Je mozne urobit vymenu osobne?

@natalii6 tak som to pozrela ale napisala si niektore co neponukam tak mam pre teba:11,12,13,19,20