Výmena Stikeez
hľadá sa: HERNÝ PLÁN a niekto ochotný kto by mohol prefotiť na farebnej kopírke.. najlepšie BA ďakujem
ahoj žienky....nemal by niekto na predaj ten kufrík....? synátor by ho velmi chcel.....ďakujem
nemáte niekto nahodou kufrik na predaj? dakujem 🙂
Ahojte, potrebujeme: #hip-hip, #papsy, #cow. Na výmenu ponúkame: #cheez, #snaky, #piggy, #ely, #gloo-gloo, #giry jou, #puff-puff .. Najlepšie všetkých naraz.. Kto má na predaj - ponúknite 😉 (Tu každopádne všetkých naraz).. Dakujem
Ahojte, nemáte náhodou prázdny kufrik? Chyba nám... Vdaka
potrebujem uz len zirafu. kupim alebo vymenim za pasiatko, delfin, tucniak, ovecka, had, cheez a moody.
uz posledne na predaj viac ip : 6x orby 2x puffy 8x snaky 2xkittie 1xloggy 4xgiry joe 2xhip hip 5xcow 4xmoddy 1xfido 2xpapsy 1xsharky 1xigor 1xpuffpuff 1xfroggy 1xbunny + este mam jedno vrecusko
kúpim kufrík stikezz, dám ja búnos - tesko kartičky
ahojte,
potrebujem HIP-HIP, DOLFY, PIGGY, FRANKEY . Na vymenu mam zatial len PAPSY a SHARKY . Najlepsie osobne BA. Vdaka
Ahojte všetci, nemáte na výmenu postavičky stikeez aj kúpim, najlepšie osobne v Leviciach. Kúpim keby niekto mal aj hru. dakujem
máme žraloka, rybu, ovečku a potrebovali by sme moodyho, snaka, chompyho, puff-puffa, orbyho alebo igora
Ahojte, je tu niekto, kto by nám podaroval zvyšné postavičky za balné a poštovné? Deti by sa veľmi potešili . ak áno, prosím, napíšte IP.
@adenka23 aj ja ho potrebujem, to davali v lidli? Ak ho zozenies, daj mi vediet kde, dakujem🙂
Baby neviete ci sa da zohnat este ten kufrik? hra k tomu?
@ela61 nemas navyse jeden herny plan? dakujem za odpoved🙂
Kto má modreho hrocha HIP-HIP, cierneho tucniaka GUINNY, bieleho zajaca BUNNY a CHEEZZA fialoveho.
@zuzanitaina40 ano v lidli.. sme sa neskoro zbadali a uz ho nikde niet, tak isto ako kufrik na panakov..
@adenka23 a kolko to stalo? Ci to sa dostavalo tiez k nakupu?
mám orby, potrebujem cheezz, igor, loggy, dolfy a ely, aj kúpim, ponúknite, IP
Ma niekto na predaj zberatelske vrecusko neskoro son ho isla kupit a uz ho nemali
zdravim, ma niekto z kosic na vymenu figurky? mame uz iba hip-hip, a potrebujeme loggy, papsy, giry joe.dakujem
@tominata mam zaujem posielate aj na dobierku

@orieska325 poslala som IP