Výmena Stikeez
hľadá sa: HERNÝ PLÁN a niekto ochotný kto by mohol prefotiť na farebnej kopírke.. najlepšie BA ďakujem
ahoj žienky....nemal by niekto na predaj ten kufrík....? synátor by ho velmi chcel.....ďakujem
Ahojte, potrebujeme: #hip-hip, #papsy, #cow. Na výmenu ponúkame: #cheez, #snaky, #piggy, #ely, #gloo-gloo, #giry jou, #puff-puff .. Najlepšie všetkých naraz.. Kto má na predaj - ponúknite 😉 (Tu každopádne všetkých naraz).. Dakujem
potrebujem uz len zirafu. kupim alebo vymenim za pasiatko, delfin, tucniak, ovecka, had, cheez a moody.
uz posledne na predaj viac ip : 6x orby 2x puffy 8x snaky 2xkittie 1xloggy 4xgiry joe 2xhip hip 5xcow 4xmoddy 1xfido 2xpapsy 1xsharky 1xigor 1xpuffpuff 1xfroggy 1xbunny + este mam jedno vrecusko
ahojte,
potrebujem HIP-HIP, DOLFY, PIGGY, FRANKEY . Na vymenu mam zatial len PAPSY a SHARKY . Najlepsie osobne BA. Vdaka
Ahojte všetci, nemáte na výmenu postavičky stikeez aj kúpim, najlepšie osobne v Leviciach. Kúpim keby niekto mal aj hru. dakujem
máme žraloka, rybu, ovečku a potrebovali by sme moodyho, snaka, chompyho, puff-puffa, orbyho alebo igora
Ahojte, je tu niekto, kto by nám podaroval zvyšné postavičky za balné a poštovné? Deti by sa veľmi potešili . ak áno, prosím, napíšte IP.
@adenka23 aj ja ho potrebujem, to davali v lidli? Ak ho zozenies, daj mi vediet kde, dakujem🙂
Kto má modreho hrocha HIP-HIP, cierneho tucniaka GUINNY, bieleho zajaca BUNNY a CHEEZZA fialoveho.
@zuzanitaina40 ano v lidli.. sme sa neskoro zbadali a uz ho nikde niet, tak isto ako kufrik na panakov..
mám orby, potrebujem cheezz, igor, loggy, dolfy a ely, aj kúpim, ponúknite, IP
Ma niekto na predaj zberatelske vrecusko neskoro son ho isla kupit a uz ho nemali
zdravim, ma niekto z kosic na vymenu figurky? mame uz iba hip-hip, a potrebujeme loggy, papsy, giry joe.dakujem

@orieska325 poslala som IP