Výmena Stikeez
@charllotte Ja by som potrebovala slonika a zabku
Ahojte, chyba nam ORBY a IGOR, mame kopec na vymenu, ozvite sa do posty, dakujem.
ahojte máme frankey, orby
potrebujeme: fido, ely - 2x, Piggy
Ahojte,
potrebujem HIP-HIP, PIGGY, DOLFY a FRANKEY a na vymenu mam zatial PAPSY a SHARKY. Najlespie BA. Vdaka
Ahojte Maminky,prosim nasa mala stratila zajacika,mame na vymenu za nieco ine,prosim nenajde sa nejaka maminka z Dolneho Kubina?Dakujem
@ejael loogy piggy ely orby moody fido dolfy
Predam 3x ovca, 2x krava, 3x orby, 2x igor. zirafa fido snaky puff. do IP
Ahojteee,hlada sa froggy sharky a moody...potrebujem ich naraz od jednej.mam vela na vymenu.pytajte sa,poprosim len IP dakujeeem🙂
Ahojte,
potrebujem HIP-HIP, DOLFY a FRANKEY a na vymenu mam PAPSY, KITIE a SHARKY. Najlespie BA. Vdaka
Daruje niekto stikeez figurky bie pre mna ale pre sesternicu
@barbora23999 ...ake by ste potrebovali ?
Potrebujem stikeez vrecúško. aj na výmenu. viac Ip
@alex31 loogy piggy ely fido dolfy orby giry joe
@viky11 aj ka by som potrebovala ale neviem kde zohnat
@barbora23999 ... je mi luto ale tie prave nemame:(
@alex31 a ake mate este
Ahoj, vymeníme si? Ja mám pre Teba moody + cheez a ja by som potrebovala guinny + snaky. Ďakujem.
@viky11 ja by som potrebovala orby dolfy fido hip hip giry joe
@barbora23999 poslala som ti IP
Myslím vrecúško že vymením za hocijaké 4 stikeez
podrzi mi niekto Moodyho? Aj ho kupim, ale idem prec, tak az prvy septembrovy tyzden. Alebo na vymenu mam kitie, ely, hip hip a poskodenu zirafku (ten cuciak). Najlepsie Žilina. dakujem.
hladáme už len gloo gloo
na výmenu máme fido, cheezz, kittie, papsy a snaky
@adrianai uz ste vsetko rozdali lebo ste mi neodpisali vcera
Dobrý deň!
Potrebujeme už len Papsy do úplnej zbierky. Pomôže niekto? Vymení/daruje? Najlepšie osobný odber v KE.
Na výmenu máme: GUINNY, PUF-PUF, GLOO-GLOO 2x, HIP-HIP, BUNNY, IGOR, ELY, GIKY JOE.
Ak by mal niekto náhodou na predaj album, tak aj ten by sme radi kúpili, nakoľko sa už v rámci SR nedá zohnať.
Ďakujeme!

@adrianai Ahoj, prosím ťa máš ešte voľné nejaké figúrky? Z tých čo máš na fotke mi chýbajú ešte Piggy, Gloo-Gloo, Froggy, Kittie, Orby, Cow aj Frankey.