Výmena Stikeez
predám všetky figúrky - len spolu. kus - 0,40 😀
Prosím chybí nám tyto 3 fido,sharky,hip-hip máme na výměnu ely,2xfroggy,2xbunny,piggy,gloo-gloo,cheezz u sharkyho jsem tady naletěli na někoho komu jsme poslali a on nám neposlal ☹ bohužel.
Dobrý deň. Ak máte na výmenu Cow a Ely zobrala by som ich. My máme na výmenu Fido, Orbz a Chezz. Ďakujem velmi pekne
potrebujem loggy, ely, a fido, na vymenu mam 2xcow, zirafa, 2x cheezz, 2xorby, zlta rybka gloo-gloo, bunny
Ponúkam za poštovné 0,60e Frankey, Snaky, Hip-Hip. Najlepšie všetkých spolu jednej osobe, ale dá sa aj osobitne.
potrebujeme....Cow,Puf-puf a Gloo-gloo.....na výmenu máme kittie,loggy,puffy a dolfy
@ali76 Ahoj vymenime nase za Tvoju macicku a zabku. Poslem postou z BA. Mame loggy,igor,papsy,orby,guinny,frankey,dolfy, napis co ste si vybrali. Martina
čaute, potrebujeme Snakyho, Puff-puff, Orby a Glo-glo.....máme navyše Chompy, Loggy, Hip-hip, Piggy, Sharky, Fido a Cheezze... 😉
@adka777 ahoj ja potrebujem kittie a frogy mam guinnyho. Som z BA. Martina
Ahojte. Potrebujeme Loggy. Na výmenu máme Moody, Chompy,Cheezz, Fido, Quinny, Ely, Froggy.
Ahojte spoluzberatelia 🙂, potrebujeme Puff-Puff, Igor, Fido, Kittie a Cow, na výmenu máme 2xChompy, 2xGiry Joe, Snaky a Papsy....IP.....ďakujem
Ahojte,
potrebujeme: Orby, Igor, Piggy, Hip-Hip. Mame Fido, Cow, Snaky, Sharky, Moody.
Minimalne 2 ks. Dakujem.
ahoj, znova zháňame kittie,ely a giry joe---stratili sa nám po ceste na pošte. kúpim alebo vymením, máme chompy,papsy,puff-puff
Prosim ma niekto na predaj kufrik na Stikeez ? Info prosim do správy, ďakujem 🙂
Ahojte potrebujeme ,bielu Puffy,
zelenú Froggy,
ružovú Ely,č
ierneho Sharky,
zeleného Igor,
ružový Orby,
ružové Piggy
/ponúkame čltu rybku,čierny pes,čierny tučniak. Píšte Košičanky ale aj poštou aj kúpim ak nemám inú možnosť,ďakujem
Ahojte potrebujeme 2x rybicku glo-glo ,slonika Ely ,cheezz , a mame na vymenu za stikeez na fotke
Predam 2x ovca, fido, tucniak, zirafa, igor.
@pucca144
Ahoj, my mame sharky a som z Terasy, darujeme ))
Ahoj , vymenim disney karticky za stikez figurky
Potrebujeme: Loggy, Bunny, Moody, Guinny, Puff- Puff, 2x Giry Joe, Chompy, 2x Fido.
Na výmenu máme: Snaky, Cheez a Frankey.
Aj odkúpim!

Ahojte potrebujeme tieto figúrky: #sharky, #bunny, #cheezz, #frankey, #orby, #puffi, #chompy, #dolfy, #eli
na výmenu máme: #snaky, 2x #papsy, #puff-puff, #igor, 4x #gloo gloo
Prosím o výmenu min. 3ks....ďakujem....