Výmena Stikeez
potrebujeme snaky,pufpuf,cheezz, loggy, mame zirafu,psa,zraloka,igora
nemate nahodou niekto kufrik navyse?
Ahoj zdravíme môžme vymeniť v Košiciach Moody,Kitty,Gloglo Fido Guinny Chompy 🙂 Píšte ip
*Košice*Košice*
Nám chýbajú:MOODY, PUF-PUF, PAPSY, FROGGY
Máme navyše: ELY, PIGGY, COW, SNAKY, GLOO-GLOO, GIRY-JOE, CHEEZZ. Radi vymeníme 🙂
Mam na predaj ks za 0,30 € - Frankey, froggy, piggy, hip-hip,
@ramzes1980 ako sa vola 16 a 7
Ahojte, chyba nam GUINNY a na vymenu mame SHARKY alebo PAPSY. Najlepsie BA. Vdaka
@petrouchka tie ktoré mate na výmenu možem aj odkupit 🙂 ? Za kolko, vdaka
Ahojte . Chýbajú nám už len CHOMPY a PIGGY.
Na výmenu máme SNAKY, FRANKEY a FIDO. Ponúknite niekto na výmenu 🙂
Zhanam stikeez figurky : moody (2x) , snaky , puff -puff (2x) , cheez , orby (2x) , igor(2x) , puffy(2x) , bunny(2x) , cow(2x) , piggy , loggy(2x) , gloo-gloo , guiny(2x) , giry joe , froggy , kittie ,
vymenim aj za disney karticky
nám chýbajú :loggy,kittie,moody,piggy,puffy,dolfy,cow,ely a na vymenu mame:papsy,2x frankey,giry joe,orby,bunny,sharky
nema niekto na predaj kufrik?
ahojte máme na výmenu SHARKY,KITTIE,PUFF-PUFF a my potrebujeme CHEEZZ,COW,GIRY JOE 🙂
Dievcata, nemate SNAKY a PUFFY? vymenim! mam hoídne navyse!
Ahoj, chyba nam 2x cheezz, 2x chompy, piggy, froggy, puffy, na vymenu mame kitty, ely, igor, glo-glo, sharky, dolfy, cow, snaky, moody. Poprosim IP. Dakujem
ostali mi.. cow. chompy,sharky,piggy,frankey..má niekto záujem?
@petrouchka Ahoj, nie som síce z BA, ale mám záujem o Moody, Papsy a Puff-Puff, ak ešte máš. Na výmenu mám: ELY, PIGGY, COW, SNAKY, GLOO-GLOO, GIRY-JOE, CHEEZZ. Dalo by sa aj poslať poštou? Prípadne napíš aj ak predáš. Ďakujem 🙂
@ramzes1980 Ahoj, mám záujem o postavičky: Moody, Puff-Puff, Papsy, Froggy. Sú ešte k dispozícii? Ďakujem.
Ahojte dnes maníme o 14tej v Košiciach pri McDonalde*** Košice**Košice****Košice*****

@stropkovcanka potrebujeme Fida , vymeníme ? Ak este ovecku potrebujete , poslite adresu , prosím, zajtra poslem 🙂