Výmena Stikeez
PREDáM VšETKY POSTAVIčKY - IBA SPOLU 0,40 KUS
Potrebujem IGORA a na vymenu ponukam gloo-gloo, fido, froggy, dolfy, hip-hip, orby, chezz, quinny, bunny, sharky
@slavkapa80 mám Igora a potrebujem Dolfyho..
potrebujeme puffy, fida, bunny, giry joe , sharky, guinny a ponúkam igora, ely 2x, loggy
Zhanam stikeez figurky : , orby , puffy , bunny , piggy , loggy (2x) , guiny(2x) , frogy
na vymenu mam uz len kittie , ponukam aj disney karticky
Baby prosím vás nemá niektorá volný kufrík, alebo niektrorá ktorá by mi ho kúpila lebo u nás v ZA sa už nedá zohnať. Ďakujem
ahojte kočky, my potrebujeme moody, chompy, puff-puff, papsy, piggy, ely, giry joe, hip-hip - vymením, kúpim. Ozvite sa, kto máte. Na výmenu máme igor, frankey, puffy, kittie, loggy, sharky, gloo-gloo.
Nema niekto na predaj kufrik????mam aj navyse postavicky podarujem za kufrik
Jednu sadu som uz rozdala a druhu predám po 0,55 ks
ahojte nema niekto kufrik??? odkupim...dakujem
ja potrebujem 2x papsy, giry joe, igor, snaky, chompy, loggy, moody. ja mam gloo-gloo, guinny, sharky, cow, 2x dolfy
@slavkapa80 potrebujem sharky. Posli adresu a poslem igora. Zuzana
Ale nie za poštovné 🙂
Tak nič 🙂
Ponukam strieborne disney karticky : 44 , 59 , 78 , 131 a vela obycajnych na vymenu za figurky stikeez.potrebujem : orby , puffy , bunny , piggy , loggy (2x) , guinny (2x) , froggy
košice** moody,chompy,fido,kitty,gloglo,guiny.
Ahojte, potrebovala by som ruzovu macku, zelenu zabku, bielu kravicku a to ruzove strasidlo, ma niekto? Odkupim!
kupim 2 krat FIDA a 1krat HIP HIP
@zuzolina uz sa mi podarilo dostat igor od inej mamicky, ale dakujem
Mam vela obycajnych disney karticiek.vymenim za figurky stikeez.to je jedno ze za ake figurky.dakujem.
máme dolfy,,,vymeníme za puf-puf

@zuzolina opravujem... mam sharky a froggy za igora a puff - puff