Výmena Stikeez
Predám papsyho
Prosim, my este hladame kravicku-cow a tucniacika-guinny, na vymenu mame snaky-ruzove strasidielko a sharky-zraloka. Dakujem. Pripadne aj za nieco ine vymenim: magnetky, AK nalepky,... ?
Baby,, bola by niektora ochotna poslat mi preskenovany planik- resp. tu hru co je v kufriku na stikeez....
Nemozem zohnat ten kufrik, tak by som malej aspon tu hru doma vyrobila....
Ahojte, ostali mi, Sharky, Bunny, Snaky, Puff-Puff, Piggy 2x, darujem.
Piste IP.
Ahojte, figurky uz nemam 🙂 .
Ak je niekto z Bratislavy... vymenim osobne. Mame skoro vsetkych... nezbierame, iba sa s nimi hrame. Mozem vam zamenit za vase chybajuce, ale menim jednu za viac vasich, ktore mate nazvys rovnake... Maly sa s nimi strasne rad hra, tak chcem mu zohnat touto formou viac figuriek, nech moze mat aj u starych rodicov Stikeez na hranie. Takze ja vam pomozem dozbierat vasu zbierku, vy mi pomozete vasimi zvysnymi nech ich ma viac aj ked bude u starych rodicov...
Popripade, ak by sa niekto nasiel co by nam daroval za postovne
@dianark ahoj potrebovala by som 2x piggy,giry joe,dolfy,orby,
ahojte potrebovali by sme kitie macku najlepsie niekto z Kosic
dakujem
Daruje tu niekto figurky potrebovali bu sme dolfy loogy 2xpiggy giry joe
Ahojte potrebovali by sme Frankey, Igor, Dolfy, Fido, Chezz. Na vymenu mame Papsy, Gloo gloo, Loggy, Ely, Bunny.
Zhanam posledne figurky : orby , puffy , bunny , frogy , prosim , pomozte nam dozbierat , mam aj disney karticky na vymenu , dakujem 🙂
Predám MOODY, FRANKEY, ORBY, PUFFY, SHARKY, ELY, LOGGY. 0,40/ks
potrebujem frankey, cow, dolfy, vymenim za giry joe, kittie, loggy, piggy,gloo-gloo, orby, snaky alebo sobna vymena Zilina.
Predám piggyho a Papsy 0,50ks + poštovné
POnúkam posledné 3: piggy, piggy a frankie po 0,30€ (píšte mi pod môj inzerát) 🙂
Ahojte, potrebujeme piggy, snaky, frankey, chezz. Mame papsy, igor, puffy, guinny, ely, kittie, gloglo, chompy. Najlepsie ba alebo senec
Ahojte chybaju nam posledne dolfy a ely menime snaky logy alebo aj kupim
mam moody, cheezz, chompy
potrebujem loggy
pozrite si moje inzeraty, v pripade zaujmu - ip 😉
predám všetky figúrky - spolu. 0,40 kus
Mam obycajne disney karticky.nevymeni niekto za hocijaku figurku stikeez.dakujem.

Ahojte ma niekto na vymenu alebo predat.Chybaju nam Loggy,Snaky,Frankey,Giry Joe,Dolfy.Mame na vymenu Cheezz 4ks,Puff Puff 3ks,Papsy,Chompy,Piggy,Kittie. Dakujem za odpoved Andrea 😉