Výmena Stikeez
Predám
2x Papsy
1x piggy ks= 0,50€
Mam na predaj ks za 0,30 € - Frankey, froggy, piggy, hip-hip, puff-puff.
zdravim , mam na vymenu puff-puff,fido a potrebujem uz iba papsy.najlepsie KE a PO.
Kosice, chyba nam sharky, fido a kittie...
Máme na výmenu GUINNY - 2x, CHOMPY - 2x, PAPSY - 1x, IGOR - 1x a KITTIE - 1x.....chýbajú nám ešte tieto:
MOODY, PUFF-PUFF, FIDO, BUNNY, HIP-HIP, COW, PIGGY, LOGGY, DOLFY a GIRY JOE. Radi vymeníme!!!
@kristinkahugo - Vymením vám PAPSY za PUFF-PUFF a FIDO....sme z PO!
Kufrík niekto na predaj nemá????
Ak je niekto z Bratislavy... vymenim osobne. Mame skoro vsetkych... nezbierame, iba sa s nimi hrame. Mozem vam zamenit za vase chybajuce, ale menim jednu za viac vasich, ktore mate nazvys rovnake... Maly sa s nimi strasne rad hra, tak chcem mu zohnat touto formou viac figuriek, nech moze mat aj u starych rodicov Stikeez na hranie. Takze ja vam pomozem dozbierat vasu zbierku, vy mi pomozete vasimi zvysnymi nech ich ma viac aj ked bude u starych rodicov...
Popripade, ak by sa niekto nasiel co by nam daroval za postovne
@lucifuk27 dobry den, poslite adresu a mozeme vymenit moju ely za vaseho loggyho, dakujem 🙂 🙂
Vymenim postavičky Froggy 1x , Gloo-gloo 1x , Cow 1x , Snaky 1x , Guinny 1x , Loggy 2x , Dolfy 2x , Ely 2x ja potrebujem Chomy a Frankley . 🙂
@ramzes1980
Mozes mi poradit ako sa dostanem do toho eshopu? Som tu 2 den a nevíme tu moc behat vopred díky
@tinuska1801 dobry den prepacte ze som sa skor neozvaka ale vcera som nebola doma jasne mozme v utorok vam poslem tak mi pislite adresu
ahojte 🙂 potrebujeme už len Igora .. jedna pani nam ju slubila ja som jej už figurky davno poslala no su to už skoro dva týždne a firugky nikde :/ na vymenu mame Frankey, Sharky, Gloo-gloo, Ely, Gify Joe
Mam vela obycajnych disney karticiek.vymenim za hocijaku figurku stikeez.dakujem
@gsimonak o.k.napiste kedy a kde vam to najviac vyhovuje monika
Ahojte kupim orbyho ,bunny,froggy
Ak niekto ma dajte vediet
@natyfuky dobry den. Predali by ste mi prosim fido, gloo gloo a giry joe.dakujem 🙂
Mame na vymenu chompy a bunny
Nam chyba kittie, hip hipfoggy, popripade kup, ponuknite prosim, dakujem 🙂
@marnag dobry den, mala by som zaujem o froggy a hip hip, dakujem