Výmena Stikeez
@stropkovcanka mám pre teba CHUMPY, GIRY JOE pošli mi ORBY, PUFFY, FIDDO, FRENKY, neviem ako sa dohodneme s tými dvoma , napíš moja adresa Ada Souhradová, Halalovka 17, 91108 Trenčín, zajtra ti pošlem obálkou tých dvoch a 1 eu za tých dvoch naviac, pekný deň
@ramzes1980 Ahoj. Prosím Ťa za koľko predavas kus?
@sysinka0502 ahoj, mate este fido, giry joe a kittie.dakujem
Ahojte, kamoska zhana piratsky poklad c. 13 ( hvezdicky - modre, zelene a cerevene ), suhvezdia Beran a Jednorozec. ta druha kamoska zhana mliekaren c. 5, 6, 8, 9, 11, 15, 16. aj postavicky z lidl Stikeez.
na vymenu abo kupim. napiste do IP. dakujem.
Ahoj, chcem sa opýtať, či nemá niekto náhodou na predaj: Moody, Cheezz, Papsy, Bunny, Loggy, Froggy, Giry Joe a 2x Sharky? Ak áno, cena? Predáva aj niekto hru? Ďakujem! 🙂
@lenusik77 uz sme dozbierali.
Nájde sa niekto, kto daruje stikez figúrky, ktoré má navyše, za poštovné? Ďakujem! 🙂
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 2x fido, 1x dolfy, 1x cheezz, 1x puff-puff, 1x chompy, 1x papsy
Potrebujeme: bunny, piggy, scharky, puffy, frogy, orby,snaky
Dobrý deň @slavkapa80, chcela by som sa opýtať, či máte ešte sharkyho?
Ely na výmenu??
Máme gloglo,kitty,moody,pufpuf,fido,guinny
Pekný večer. Ponúkam na predaj Snaky, Chompy, Pigy. 0,40 €/ka + pošta.
Ahojte,
som z Trnavy, chýba nám Papsy, Guinny, Dolfy, na výmenu máme Moody, Chompy, Cow, Hip hip. Len osobne v TT.
Ahojte, chyba nam uz len kravicka - cow. Navyse mame Chompy, Cheezz, Orby, Papsy, Piggy a Dolfy. Vymenite niekto?
Prosím ponúknite giry joe a fido,za rozumnú cenu odkúpim,ďakujem.🙂
potrebujeme fido a cow
Pekný deň. Môžem ponúknuť na predaj: Froggy, Moody. Frankey, Piggy, Shompy. 0,40 €/ks + pošta
MAM NA PREDAJ STIKEEZ 1 KUS ZA 1 € LEBO AJ MY SME ZA TOLKO KUPILI TAK PRETO CHCEM ABY SA NAM VRATILA INVESTICIA PONUKAM TIETO :
CHOMPY 4X, PUF-PUF 2X, COW 2X, SHARKY 2X, PAPSY, FIDO, ELY, HIP-HIP 2X
Mam ich asi 50 podarujem za hru 🙂
máte niekto ovečku Puffy?
chybaju mi este SHARKY, CHEEZZ, GIRY JoE, FIDO.
mam na výmenu PUFFY, COW, IGOR, PIGGY, HIP-HIP, ELY, ORBY. Dakujem
@natalkasimonka ahoj, este je platny tvoj inzerat, mam moodyho i cheezza, aj ked len raz, ale mame velmi malo figurok, tak ak mas tak vela navyse, kludne vymenim. Dakujem Zuzana

@ama999zonka mám pre teba SHARKY, HIP HIP ja by som potrebovala čo ponúkaš PAPSY, IGOR, napíš či je to aktuálne