Výmena Stikeez
Ahojte baby! Kupim viac figúrok .aj rovnaké mame asi 6ks a mala sa s tym stale hra .prisim dajte vedieť ,ktorá predávate.diky
Mam vela obycajnych disney karticiek vymenim za hocijaku figurku.dakujem.
ahojte potrebujeme poslednú cow kto ponúkne? máme papsy a cheezz
Ahojte, zhanam Hip hip, piste mi prosim spravu,vdaka
Ahojte zhanam hip hip a ely, najlepsie spolu, piste prosim IP, vdaka 🙂
Ahojte potrebovala by som sharky, igor, hip-hip, snaky, papsy, cheez, frankey, piggy, dolfy.
Na výmenu ponúkam nálepky z čokoládiek animal kingdom, ak by mal niekto záujem.
Chyba nam uz iba Orby, na vymenu mame Bunny 3x, Dolfy 2x, Hip-hip. Kto vymeni?
Chysta sa nieto kupit krabicku + hru v CR? Vedel by nam ju kupit, kedze sme to u nas nestihli a poslat v nejakej rozumnej cene? Dakujem
Ahojte,
som z Trnavy, chýba nám tučniak Guinny, na výmenu máme Moody, Chompy, Hip hip. Len osobne v TT.
aktualizujem ponuku postaviciek: hip hip, fido, snaky, igor, 2x chompy a 2x orby
potrebujem FIDO, QUINNY a ELY
a mám Moody, Frankey, Puf-Puf, Orby, Papsy, Sharky, a Gloo-Gloo
Pekný deň. Mám na predaj Froggy, Snaky, Frankey, Pigy a 2xChompy. 0,40 €/ks + pošta
Ahojte, hladáme ešte Moody, Froggy a Cheezz. Na výmenu máme Snaky, Puf-puf a Igor.
Prosím píšte správu. Vďaka.
Potrebujem moody a cheez a na výmenu mám cow, bunny, snaky, puffy, gloo-gloo, loggy, frankey.
Potrebujem zabku a zirafu (giry joy a froggy), mam moody, kitie, cheezz, snaky, glo -glo
ahojte, potrebujeme ešte posledné tri figúrky: orby, puffi, dolfy,
na výmenu máme : igor, quinny, cheezz, 2x gloo gloo, 2x giry joe
najlepšie všetky 3ks spolu... 😉
ahojte potrebujeme PUFF-PUFF a DOLFY. na vymenu mame BUNNY 2x, KITTIE 2x, LOGGY 2x, CHOMPY, GUINNY, SNAKY, CHEEZZ.
ahojte mamičky, nájde sa taká, ktorá pošle figúrky len za poštovné? My by sme potrebovali ešte froggy, snaky, orby, frankey a giry joe. Potešíme sa akejkoľvek postavičke. Na výmenu už nemáme žiadne :( ...píšte prosím do IP ...ďakujeme 🙂
Chýba nám: MOODY, FIDO, BUNNY, COW, PIGGY, LOGGY, DOLFY, HIP-HIP
Na výmenu máme: GUINNY - 2x, CHOMPY - 2x, KITTIE - 1x
Predám všetky postavičky 0,40 za kus - iba spolu 😀
Máme na výmenu tieto postavičky: 1x guinny, 1x fido, 2x cheezz, 2x puff-puff, 1x hip hip,1x chompy,1x frankey, 1x kittie
Potrebujeme: bunny, piggy, puffy, frogy
cena za 1kus: 0,40E + poštovné 0,60E
Predam stikeez figurky IP

@mamina084 nemám