Výmena Stikeez
@jlp ľutujem, ale žabku na výmenu už nemám ...
Predavam po 0,4e alebo vymenim za magnetky novy vesmir: snaky, cheezz, orby, ely, bunny, chompy, prip. aj ine.
@zinulienka ahoj mam magnetky vesmir ja by som zobrala stikeez
Ahojte mám Moody, Frankey, Igor, Cheezz, Cow, 2x Froggy a obyčajne disney kartičky vymením za princezné Ariel a Rapunzel z postavičky z kinderka.
Ahoj, potrebovala by som 2x sloníka Ely. Má ešte niekto? 😉
Ahojte. Mám na ýmenu: SHARKY, CHOMPY,ORBY. Potrebovala by som GLOO-GLOO, GUINNY, DOLFY, FIDO a COW.
Predam nerozbaleny kufrik Stikeez
Potrebujem nehrané figúrky #igor #guinny #kittie najlepšie všetko spolu, prosím IP, ďakujem
Ahojte, potrebujem LOGGY a mám na výmenu SNAKY, FRANKEY, CHEEZZ, ORBY, PAPSY a FIDO.
Mam 6 postaviciek ale neviem ake su tak ak niekto chce tak ich darujem
mam este dolfy a igor... a vymenila by som za guinny, a giry_joe alebo 2x papsy ... vymienam postou, ale poprosim najlepsie tie 2 ks spolu 🙂
Ponúkam nový nerozbalený kufrík za 4 eurá + pošta a fido, igor, cheeze, puff-puff, frogy, ely, kitty, po 0,40 centov.
Nema niekto na výmenu stikisi:ovcu,hrocha,slona,tučniaka,macka a zajaca?
mam na vymenu 2x puff-puff, 1x puffy, 4x cow, 2x franeky, 1x moddy, 1x chompy, 1x loggy, 1x quinny, 1y kitie, 1y piggy, 1x bunny, len KOSICE, vymena za hoc ake ine, mam uz celu zbierku, len osobny odber
Ahojte na vymenu ponukam 2x kittie, 2x froggy,gloo-gloo, orby,cheezz
Potrebujeme frankey, igor, fido, puffy, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Najleosie osobne Presov
mam zvysny kufrik - 5eur, ak ma niekto zaujem, napiste IP, mam aj zvysne postavicky, vecer odfotim a pridam foto
MAM NA PREDAJ STIKEEZ 1 KUS ZA 1 € LEBO AJ MY SME ZA TOLKO KUPILI TAK PRETO CHCEM ABY SA NAM VRATILA INVESTICIA PONUKAM TIETO :
CHOMPY 4X, PUF-PUF 2X, COW 2X, SHARKY 2X, PAPSY, FIDO, ELY, HIP-HIP 2X
Pekný deň. Ponúkam na predaj Chompy a Frankey. 0,40 €/ks + pošta. Ak má niekto záujem, ozvite sa. Ďakujem
mam na vymenu 2x ely, 1x piggy, 2x bonny, 1x kacicku, 1x hip-hip, 1x fido, 1x frankey, 1x froggy
zhanam gloo-gloo, dolfy, guinny, puf puf
Ahoj. Potrebujeme už len jednu postavičku MOODY-ježko. Máme 2x froggy, 1x piggy, 1x kittie, 1x pufpuf,
1x hi-hip.
Ahojte, mám dozbierané, ak vám niečo ešte chýba za 0,40€ + poštovné ponúkam napr: Moody, Puff-Puff, Orby, Frankey, Piggy, Chomp, Puffy ....
@livika2014 dobrý mám záujem o postavičku Frenkey. Ďakujem Zuzka
Ps som na fóre prvý krát, poprosím o info ako postupovať, mám vám poslať peniaze na účet?
🙂
@livika2014 mozem poprosit ovecku puffy?

@jlp jej super, napíšte mi vašu adresu🙂))