Výmena Stikeez
Máme na výmenu : Orby, 2x Froggy, Chompy a Puff-puff, nám chýba : Igor, Puffy, Papsy, Loggy, Sharky, Guinny, Ely, Giry Joe
Kamaratka ma na predaj viacero figuriek,ak niekto zhana,napiste ake vam chybaju.
Prosím ma niekto na predaj figurky?Ponuknite
Jeeej, super, napisem sukr. postu
Ahojte na vymenu ponukam kittie, 2x froggy,gloo-gloo,cheezz
Potrebujeme frankey, fido, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Osobna vymena Presov, Sabinov
ahojte, má niekto na predaj po 0,20 eur/kus + pošta, tieto 3 figúrky? SNAKY, FRANKEY, ORBY. Len všetky spolu. Ak áno, píšte prosím do IP. Ďakujem
Ahojte, potrebujem: loggy, hip-hip, snaky, chezz, piggy, igor, gloo-gloo, ely.
Mám na výmenu: froggy, puf-puf 3x, dolfy, fido 2x.
Ďakujem.
ahojte, my este zhaname macku, Cheeza, kacicku, korytnacku, orbyho a zirafu..na vymenu mame kravu, tucniakov, frankyho, moodyho
ahojte,nevymeni niekto Sitkeez za Billa nalepky do aktualne prebiehajucej sutaze?Ak mate nalepky a potrebujete Stikeez,piste IP...Nejak sa dohodneme...Mam na vymenu vsetky okrem jedneho,aj po viac kusov... 🙂
Ahojte,zháňam snakyho,už len ten nám chýba...kúpim alebo vymením za froggy...ďakujem 🙂
Ahojte, potrebovala by som Puff-Puff, Igor, Fido, Gloo-Gloo, Giry Joe, Hip-Hip, Froggy.
Mám na výmenu 3x Bunny, Sharky, Guinny, 2x Piggy, 2x Orby, Snaky
Ahoj,
Chybi mi- Frankey Kittie, Papsy, Sharky, Hip-Hip
Na vymenu mam - Giry Joe, Snaky, 2xIgor, Bunny, Guinny,Dolfy
Kdyz tak napiste 🙂
Jsem z ČR, takže prosím jen lidi z ČR
AKTUALIZACE PŘÍSPĚVKU:
Chybi mi- Frankey,Kittie, Papsy
Na vymenu mam - 2x Igor, Bunny, Guinny, Dolfy
Když tak napište 🙂 Prosím jen lidi z ČR
Pekný deň. Ponúkam postavičky Frankey a Chompy aj spoštou za 1 €. Kto má záujem, ozvite sa. Ďakujem
Ahojte,máme na výmenu: CHOMPY , MODDY ,2x ORBY,
nám chýbajú PUFFY, KITTIE, LOGGY A GYRY JOE...
Ahojte, potrebujeme ešte posledné 2 figúrky: puffi, dolfy
na výmenu máme: igor, cheezz, 2x gloo gloo, 2x giry joe
Ahoj, ja mam zelenu a fialovu priserku, zajaca a kravu. Vymienam ich naraz za vsetky moje chybajuce karticky 044, 059, 078, 125 a 152 (4 strieborne a jedna obycajna). Mas zaujem?
Košice a okolie máme cow-kravička, moody-fialový,pufpuf ružový so zubkami, gloglo žltá rybka,igor ružový s bielou tvárou,loggy korytnačka Potrebujem dolphy modrá rybka a ely ružový sloník 😀
Ahojte, potrebovala by som Igor, Gloo-Gloo, Giry Joe, Hip-Hip, .
Mám na výmenu 3x Bunny, Sharky, Guinny, Piggy, Orby,
aj ja mam este vela na pedaj...aj celu sadu
@kiksina_21 ahoj zvykneš chodiť do košíc? vymenili by sme vám gloglo a igor. 😎
kamoska zhana suhvezdia Beran, mliekaren c.5, 8, 9, 16, stikeez Hip Hip, Puffy, Fido Puff Puff.
na vymenu stikeez Cow, Ely, Igor, magnetky cesta do sveta, magicky hrad c.6 a 2x 27, piratksy poklad c.2, mesto Ottawa, nova seria vesmir, disney karticky, vrecusko smolkovia, kinder, adt... prosim napis do IP. dakujem.
Ahojte, predáme celý komplet aj s kufríkom a hrou, 13€ 😉