Výmena Stikeez
Ahojte na vymenu ponukam kittie, 2x froggy,gloo-gloo,cheezz
Potrebujeme frankey, fido, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Najlepsie osobne Presov
ahojte potrebovala by som 1x snaky a 1x kittie má niekto v ponuke? ďakujem ja ich mám veľmi veľ na výmenu
chezz, orby, dolfy nenasiel by niekto? 😅
mám na výmenu: 2x papsy, 1x igor, 4x dolfy, 1x guinny, 3x moody, 3x hip-hip, 2x puff-puff, 4x sharky, 1xgloo-gloo, 2x bunny, 5x giry joe, 2x chompy, 6x ely, 6x froggy, 2x puffy, 2x cow
potrebovala by som: 1x snaky a 1x kittie
Predám postavičky stikeez po 0,30 eur + pošta: cow , 2 x gloo-gloo, fido, papsy, sharky a bunny.
ahojte mam vela stikeez vymenim za nalepky z billi dobrodruzny ocean
Dadulienka001 my mame záujem o stikeez hlavne CHEEZ,BUNNY,PIGGY,FIDO,FROGY a GUINNY ak máš kufrík bolo by to fajn....my mame veľa biila nálepiek,nápis,ktoré čísla potrebuješ a môžeme realizovať výmenu ak máš Stikeez,ktoré my potrebujeme...dakujem 🙂
Nanuska koľko stoja u teba Stikeez???mas GUINNY,Frogy a BUNNY,ktoré my potrebujeme....dakujeme😄
Ahojte, potrebujem zabky #froggy ale vela, az 26 kusov, tak Vas prosim, najde sa niekto, kto by mi nejake zabky podaroval za postovne, alebo predal za nejaku rozumnu cenu? dakujem :o)
@nanuska256 mas este froggy? za kolko by si mi ich dala? vsetky zabky... 🙂
predám bunny 2x,orby,cow,piggy,sharky,guinny,froggy,igor,hip-hip,kittie,gloo-gloo,ely 2x
mám na predaj: 2x papsy, 1x igor, 3x dolfy, 1x guinny, 3x moody, 3x hip-hip, 1x puff-puff, 4x sharky, 1xgloo-gloo, 2x bunny, 5x giry joe, 1x chompy, 6x ely, 2x puffy, 2x cow
potrebovala by som: 1x snaky a 1x kittie
mám na predaj: 2x papsy, 1x igor, 3x dolfy, 1x guinny, 3x moody, 3x hip-hip, 1x puff-puff, 4x sharky, 1xgloo-gloo, 2x bunny, 5x giry joe, 1x chompy, 6x ely, 2x puffy, 2x cow
Predám postavičky stikeez po 0,30 eur + pošta: cow , 2 x gloo-gloo, fido, sharky a bunny.
ahojte, vymenim postavicky frankey, ely, puff-puff, snaky, cheez, piggy, puffy, sharky, bunny, dolfy, guinny, orby, gloo-gloo za postavicky cow, kittie a giry joe. dakujem
kupim kittie a snaky... dakujem...
potrebujem kittie, hip-hip,quinny
na vymenu fido, chezz, dolfy, papsy a igor
@slavkapa80 ahoj. za postovne ti poslem hip hip ak chces.
Ahojte potrebujem : Všetko po 1 krát : CHEEZZ, PUFFY, BUNNY, COW, PIGGY, LOGGY, SHARKY, DOLFY, ELY, FROGY....Ďakujem najlepšie by bolo všetky od jedného predavajúceho, ďakujem 🙂
@raduz06 ahoj ak mas postavicky este volne mala by som xaujem
@ramzes1980 ahoj ak predas lacnejsie a mas esye kupim🙂
Mam na predaj nerozbaleny kufrik na Stikeez postavicky, prosim piste IP v pripade zaujmu
Zhanam stikeez postavicky na vymenu mam cca 50 nalepiek z billy dobrodruznh ocean najde sa niekto kto pristupy na takyto vymenny obchod?
Predáme celý komplet, menšie deti sa s tým výborne zabavia 🙂
https://www.modrykonik.sk/market/hracky/dz26/st...
@mentolka12 ake potrebujete?

Ahojte na vymenu ponukam kittie, 2x froggy,gloo-gloo,cheezz
Potrebujeme frankey, fido, bunny, loggy, dolfy, ely, hip-hip a ak by niekto este chcel mam aj dost disney karticiek.
Najlepsie osobne Presov