Výmena Stikeez
@adulka23 ok pisem ip
kúpim za rozumnú cenu:
beany
boo
goupy
billy
kha
najlepšie všetky naraz,kvôli poštovnému
Kedze nam nieco pribudlo aktualizujem,
mame naviac:
HI, 3xCLAM, 2xTURBO, MR.SQUID, BALLON
potrebujeme:
BEANY, GOUPY, TUFFY
@adulka23 dobry vymenit goupy za clam a turbo?
@andrejka12 dobry, vymenite HI za TUFFY
@kajusa83 dobry, vymenite ballon za beany
potrebujeme Lobby, Clam, Chukapi a Kha. Na výmenu máme Roxx, Tuffy, Nohorse, Sveety, Fuzzle, Russi, Ollie, Mr. Squid a Toodalou. Poprosím len osobne Bratislava - Petržalka, Ružinov, staré mesto.
Dakujem
Ahojte,máme naviac:Beany,Boo,Fuzzle,Mr.Squid,Toodalou
potrebujeme:Oscar,Hi,Clam,Winker,Cragy,Balloon,Kha
Najlepšie výmena
Potrebujem Ollie, na výmenu mám Hi
potrebujeme už len posledného CLAMa. Na výmenu máme Roxx, Tuffy, Nohorse, Sveety, Fuzzle, Russi, Ollie, . Poprosím len osobne Bratislava - Petržalka, Ružinov, staré mesto.
Dakujem
Zdravím, vymením Billy, baloon, beany, tuffy, chukapi, lobby, ollie, toodalou, cragy a nohorse za: oscar, roxx, russl, drup, goupy, mr.squid, clam, fuzzle, winker. Má niekto záujem? Prosím kontaktovať do správy, prípadne na donna.perseus@gmail.com. ďakujem 🙂
Predáva niekto za rozumnú cenu? Mala by som záujem o skoro všetky....( mame doma len 3)
potrebujeme: beany,boo,goupy,billy,kha
kúpim za rozumnú cenu,poprípade vymením za nejaké hračky ,ktoré mám na bazári (magnetky,hračky z kinderiek,tesco kartičky....)
@lienka2384 ahoj, uz nemam Tuffy
@andrejka12 ajtak dakujem za odpoved 😉
Potrebujeme: GOUPY
Ponukame: HI , 2x CLAM , 2x TURBO , BALLON
potrebujeme:goupy a billy
na výmenu máme:roxx a nohorse
čaute, darujem za poštovné figúrky č. 1, 11, 15, 14, 18 - 2x, príp. osobný odber zdarma v TT
@lienka2384 Ahoj mame goupy a potrbujeme balloon a turbo. Na vymenu mame este fuzzle a oscar.
Potrebujeme: Lobby, Beany, Winker, Cragy, Ollie, Chukapi, Balloon, Toodalou, Kha
Na výmenu máme: 2x Mr.Squid, 2x Sweety, 3x Tuffy, 2x Turbo, Hi, Boo, Oscar, Russl, Nohorse
Kupim Fuzzle, Mr.Squid, Nohorse, Toodalou, Tuffy, Billy
Kupim figurky za rozumnu cenu

@andrejka12 suhlasim, moze byt