Výmena Stikeez
potrebujeme: winker, scragy, kha
máme : hi,billy,clam, russl
Ahojte, potrebujeme poslednú postavičku GOUPY a na výmenu máme RUSSL x2, LOBBY, DRUP ak má niekto na výmenu poprosím IP, ďakujeme🙂
Kupim figurky:sweety(2),hi(2),labby(2),beany(2),goupy(2),winker(2),chukapi(2),toodalou(2),boo,clam,tuffy,fuzzle,raxx,cragy,ollie,nohorse,kha.ponuknite.
Mam na vymenu CLAM, FUZZLE, Mr.SQUID a TOODALOU a potrebujem este dost, tak ponuknite 🙂
Ahojte, mame na vymenu: Hi, Winker, Sweety, Kha, Russl, Chukapi a Fuzzle.
Potrebujeme: Lobby, Boo, Tuffy, Turbo, Drup, Roxx, Mr. Squid, Balloon a Nohorse.
A este keby nahodou ste mali z minuleho roka, tak mame na vymenu: kacka Papsy 2x, ryba Gloo-gloo 2x, krava Cow 2x, Chompy, Frankey, vlk Fido, zralok Sharky, slon Ely a Cheezz a potrebujeme: Snaky, Piggy a Froggy.
Vďaka! 🙂
Trnava nám china už iba Ollie má niekto naviac ??
Ahoj, máme na výmenu Russl, Nohorse, Billy, Chukapi, Turbo, Mr. Squaid, Drup a Craigy. Potrebujeme Hi, Fuzzle, Tuffy a Clam, najlepšie osobne - Zilina.
IBA VÝMENA! ahojte, ponúkame na výmenu: Roxx, Nohorse, Sweety, 2x Balloon, 3x Oscar, 2x Turbo
potrebujeme: Lobby, Beany, Boo, Drup, Mr.Squid, Chukapi, Russl a Kha
dík.
Potrebujem Oskar, Billy, Winker a mám 2xMr. Squid, 2xRoxx, Tuffy, Chukapi, Kha, Toodalou, Drup, Fuzzle, Nohorse, Russl,
Ahojte. Chýba mi Chukapi,Balloon,Toodalou. Naviac mám Nohorse,Lobby,Boo. Ponúknite, ďakujem.
Ahojte, mám na výmenu: Lobby, Ollie, Balloon, Russl
Potrebujem: Oscar, Boo, Clam, Drup
Mam na vymenu 2x Mr.Squid a 2x Toodalou
a potrebujem Oscar, Sweety, Beany, Boo, Goupy, Winker, Drup, Roxx, Cragy 😅
mame na vymenu: 2xBilly, 2xClam, 2xDrup, Sweety a Hi a este mame aj tie male tasticky co predavali za 0,99 centov nahodou sme si kupili 3 kusy tak 2 mam na predaj cena 0,60 a potrebujeme: Boo, Cragy, Roxx, Ollie, Mr.squid a Balloon.
máme na výmenu: Chukapi, 3 x Oscar, 2 x Toodalou, Goupy, Winker, 2 x Fuzzle. Potrebujeme Nohorse, Boo, Roxx, Ballon, Drup, Hi, Turbo a Mr. Squid.

@mairim296 lobbyho nemam, ci? Je tam niekde na mojom obrazku?