Výmena Stikeez
Zbierka trvá od 14.07 - do 17.08 🙂

mame na vymenu papsy (kačka), bunny (zajko), snaky (priserka ruzova) a chyba nam, gloo-gloo (zlta ryba), cow (krava), piggy (prasiatko), puff-puff (zubata prisera), cheezz (fialova priserka), moody (priserkovy jezko) a fido (pes)
Ahojte ak mate navyse nedarujete za postovne? Chyba nam este 12
mame na vymenu: Puffy, Frankey, Igor, Ely, Froggy
Potrebujeme: Chompy, Puff-Puff, Cheezz, Kittie, Papsy, Gloo-gloo, Dolfy, Giry Joe, Hip-Hip
Ahoj potrebujeme Fido,cheezz,puffy
Mame na vymenu: frankey, ely,giry joe piste ip kto vymeni
ahojte,mala by som zaujem o postavicky,
ponukam na vymenu karticky Disney,obycajne mam asi vsetky,aj po viac kusov...
zo striebornych este mame:
32,78,96,96,111
obycajne karticky pribalim gratis,kolkokolvek...treba len napisat cisla,co vam chybaju,pohladame...)
mame toho taaaaku kopu... ;) v pripade zaujmu piste IP....dakujem.
Ahojte. Vymením: máme navyše PUFFY (ovečka), PIGGY (prasiatko) - 2x, BUNNY (zajačik) - 3x, CHOMPY (zelená zubatá príšerka), SNAKY ( ružová príšerka).
Beriem: PUFF-PUFF, CHEEZ, ORBY, IGOR,
FIDO, PAPSY, COW,
SHARKY, GLOO-GLOO
HIP-HIP
Najlepšie Pk osobne, alebo poštou. (Posielate to obyčajnou obálkou alebo ako balíček?)
Ahojteee,najde sa u niekoho Hipp-Hipp a Froggy? Najlepsie by bolo naraz.Mohli by sme si vymenit...poprosim poslat IP🙂
Ahojte, my mame 3xfroggy, Hip-hip, orby , ely, 2x gloo-gloo, snaky
Potrebujeme Giry-joe, Dolfy, Guinny, Sharky, Loggy, Kittie, Fido, Igor, Puff-puff, Frankey a Moody.
Najlepsie BA-Ruzinov alebo stare mesto
POZOR: Na pošte sa kradnú postavičky stikeez. Treba aby ste si obálky oblepili poriadne lepiacou páskou. Dakujem
AHOJ, UZ POTREBUJEM IBA HIP-HIP
MAM NA VYMENU: FIDO
@mishka9999 to je uz nehorazne s tou postou. uz by s tym mal niekto nieco robit. a tie ich vyhovorky, ze u nich sa to nemoze stat, ale ako ze nie, ked das obalku osobne do ruk postarke??? ci to posielaju po okoloiducich? hrozne
Aktualizacia - mame 2xfroggy, orby , ely, 2x gloo-gloo, snaky
Potrebujeme Giry-joe, Dolfy, Guinny, Sharky, Kittie, Fido, Puff-puff, Frankey a Moody.
Najlepsie BA-Ruzinov alebo stare mesto
Mamičky potrebujeme snaky,chompy,puff-puff,fido,papsy,gloo-gloo,guinny,giry joe a hip-hip....na výmenu máme cheezz,frankey,bunny,froggy,orby, dolgy.....máte niektorá záujem? 🙂 🙂
@mishka9999 tak toto sa dalo cakat, preto som radsej pri tychto figurkach za osobny odber......mozno by aj pomohlo zabalit najprv figurky do bublinkovej folie, aby sa nedali tak dobre nahmatat, tym aj obalka nebude tak velmi presvitat...robila som to takto aj pri posielani tesco karticiek, skratka som foliou zaplnila celu malu obalku.....lebo pri posielani este tych prvych na zaciatku, boli hned za priehradkou okamzite otazky, ze Tesco karticky?
Aktualizácia
Vymením:Froggy
Potrebujem:Chezz,Kittie,Gloo-Gloo,Dolfy,Hip-Hip
@oliv10 to veru mozme
Ahojte, máme na výmenu Gloo-Gloo,Papsy,Hip-Hip,Igor,Cheezz..
a potrebujeme Bunny,Cow,Fida,Logy,Frankey,Dolfy,Kittie..
Ďakujem za mojho syna 😀
@lubkamik Ahoj nemohli by sme si vymeniť?Ja by som potrebovala orby . A ja by som vám zato dala frankey.
Ahojte nemáte niektorá na výmenu:loggy,kittie,moody,puf-puf,piggy,orby,puffy,dolfy,gloo-gloo,ely_?
Ja mám zatiaľ na výmenu:frankey,igor.
@henika777 Ake potrebujete vi na vymenu?
Mam zaujem o kravičku a rybku.

Potrebujeme : PIGGY, PUFFY, SNAKY
na výmenu : FIDO, ELY, PUFF-PUFF, ORBY, IGOR, FROGGY, PAPSY, CHEEZ
ďakujeme