Výmena Stikeez
Výmením TOODALOU, BALLON, SWEETY, GOUPY, BILLY, FUZZLE, BEANY, TUFFY.
Potrebujem HI, LOBBY, BOO, TURBO, WINKER, DRUP, ROXX, CRAGY, CHUPAKI, KHA.
mame na vymenu Winker, Toodalou, Fuzzle a Ollie.
A treba nam Oscar, Sweety, Hi, Boo, Goupy, Clam, Tuffy, Billy, Cragy, Mr. Squid a Russl.
Postou neposielam, len osobna vymena v BA, najlepsie niekde v centre, Polus, Trnavske myto, alebo sa dohodneme na lokalite. Dakujem.
Chýbajú mi posledné tri kusy: Roxx, Clam a Beany....
Na výmenu ponúkam: Nohorse, Billy, Mr. Squid, Ollie, Winker...
Ahojte, chýbajú nám beany, fuzzle, winker, drup, balloon. Na výmenu máme 2xoscar, billy, turbo, nohorse.
Kupim figurky Sweety(2),Hi(2),labby(2),Boo,Tuffy,Fuzzle,Winker(2),Toodalou.ponuknite
Ahojte, mám na výmenu: Fuzzle, Ollie, Russl, Clam, Balloon
chýbajú mi: Lobby, Beany, Tuffy, Turbo a Cragy 🙂
@rainbow1313 ahojky mala by som zaujem ooscar, hi, looby, boo, billy, turbo fuzzle, drup, rozz, cragy, ollie, mr.squid, russel, nohorse,, toodalou, kha...kolko by to bolo aj s postou? popsosim ip.....dakujem
potrebujeme este BOO a OLLIE. Na výmenu máme SWEETY, MR. SQUID 2x, NOHORSE, OSCAR, RUSSL.
Na výmenu mám Hi, GOUPY a OLLIE, potrebovala by som TURBO, BOO, CLAM, DRUP alebo MR. SQUID.Ďakujem
Vymenim na výmenu mám 2× turbo,1×Winker. Potrebujem ešte tieto Hi,Beaby,Cragy,Russl,Toodalou
NA výmenu 2x HI, LOBBY, GOUPY, BALLOON, OLLIE,
Potrebujeme OSCAR, BEANY, BOO, CLAM, TURBO, DRUP, CRAGY, MR:SQUID.
Na výmenu FUZZLE, TOODALOV, GOUPY, TUFFY, MR. SQUID, BALLON.
Potrebujem ešte BOO, DRUP, ROXX, KHA.
ahojte...potrebujeme Hi, Billy a Winker...na výmenu máme Lobby,bo,.oscar,goupy,cragy,a mr.squid
Dievčatá chcem sa spytat .. moje dieta , prislo dnes ze chce zacat zbierat Stikeez tie ponorky sa este predavaju ? Dakujem za odpoved

Nemate nahodou niekto zvysneho modreho hrocha hip-hip stikeeza zo starej serie?