Výmena Stikeez
@tinuska1801 mam Drup-a🙂 vymeníme za Lobby-ho?
@richola Ahoj, môžeme a čo by ste mali pre nás vy? Ďakujem 🙂 🙂
@vonava007 Oki, môže byť.
Predám ballon, chukapi, goupy, 2 russl, swetty, beany, 2ollie, 2 billy, 2 todalou, tuffy
Ahoj zuzkulinka prosim neperedas mi tuffy goupy billy kazdy po jednom kuse ???
Dakujem 😀 😀 😀 😝
@richola predám poprosím adresu a 2 eur aj z pošt. môže byť?
Roxx nasiel svoju majitelku. Este mi ostal nohorse. Kto ma zaujem? Piste ip. Prvej poslem
Ano. moze adresa :petrzalka ulica majova cislo 23stači ????
😀
Kedy viražate do nas ??
Ahojte potrebujem oscar,hi,goupy,clam,winker,mr.squid. Na vymenu mam 2xbilly,2x drup,2xollie,2xroxx,2x cragy, nohorse,balloon,russl,toodalou.
Jasne mozme
😢 😀
zhama posledne dva oscar a boo na vymenu mam swetty,tuffy,winker, drup,a este nejake v praci zajtr
Ahoj normalna 75 dala bi som tiich ,sala na vimenu ja uz mam vsetkich ale zberam niekomu!!
máme na predaj po 0,40€ za kus (foto)
prípadne vymeníme
chýbajú nám:beany goupy, fuzzlebilly,winker,roxx,balloon,russl
Ahojte máme na výmenu Russel, billy, clam, drup, winker, beany, a potrebujeme: Hi, lobby, tuffy, turbo, fuzzle, ollie, mr.squid, chukapi, balloon, nohorse, toodalou, kha. 🙂
Ponukame na vymenu Drup-a...
mam navyse stara seria:Froggy 2x, Puffy 3x, Bunny,Cow,,giry joe, Giunny, Cheezz,, Igor...
nova seria: Hi 2x,, Lobby, Balloon,Russl 2x Cragy,,Toodalou...na predaj mame komplet
Ahojte nevimenite so mnou stikeez??
@natalii6 dobry den kupim od vas mr.squid.
@tinuska1801 ahoj, prosím ťa, máš ešte hi a chukapi? čo by si potrebovala? by som ti pozrela, čo máme. ďakujem.
ahojte teraz sme zacali zbierat aj my, ale vobec sa v tom nevyznam, neposle mi niekto ako vyzeraju jednotlive serie? mam asi nieco ako morkse plody plus tucniacika, ale neviem najst niekde nejaky obrazok kde mozem rozoznat jednotlive serie? velka vdaka 🙂
ahojte je tu niekto s Trnavy a okolia na vymenu 😀

kto má Fuzzle a Russl iba spolu?? my máme týchto na výmenu