Výmena Stikeez
Kupim ponorku....mate niekto?
Ahojte, predám za 0,35€/ks+poštovné: Oscar, 5xBalloon, Goupy, 3x Mr, Squid, Fuzzle, Winker, Nohorse.
Z prvej série: Puff-puff, Dofly, Cheezz.
@araavdva
@timmulienka
Ahojte dakujem vcera nam prisli obe obalky.
Uz mame komplet celu zostavu 🙂
Dosli aj vam ?
@zajaciq áno tiež včera a tiež to už máme komplet 🙂🙂🙂
Mam z 1.serie figurky:Bunny a Giry Joe
Ahojte chybajú nám do ponorky 4 figúrky ak máte niekto také budem rada oscar,hi,tuffy,billy dakujem.
Ahojte.
Surne zhaname TURBA - ruzova ryba so zubami. Zisli by sa nam aj 4 take (kamosi z ihriska, co s nimi menime, tiez nemaju). Ma niekto naviac?
Na vymenu mozeme ponuknut: 3xBilly, 2xSWEETY, 2xMR.SQUID, 1xFUZZLE, 1xOSCAR, 1xDRUP, 1xTUFFY.
Este by sa nam potom hodili aj: CRAGY, BOO, TOODALOU, GOUPY a ROXX no a ten TURBO 🙂 To je kompletizovanie serie pre braceka... 🙂
mám zvyšné stikeez,Ollie,Boo,Turbo,Drup,Russl,Cragy,Kha,Lobby
@madagaskartosomja chceli by sme Boo, Turbo a Cragy. Co chces Ty za to?
@madagaskartosomja nemas nahodou tychto na vymenu: TOODALOU, GOUPY a ROXX? Goupy by sme vzali aj 2x.
@madagaskartosomja ahoj, tu poslednu spravu pre teba som poplietla. sorry. ignoruj to. Ale tie tri Boo, Turbo a Cragy vazne chcem.
Mne ešte zostali tieto postavičky STIKEEZ:OSCAR,SWEETY-3KS,BILLY,FUZZLE-2KS,ROXX,CRAGY-2KSMR.SQUID,RUSSL,KHA-po 0.30€ 😎
Mám v ponuke tieto. My to nezbierame, ak by bol zaujem, poslite mi IP. Vdaka
Mame na vymenu 1x CLAM,3x MR.SQUID, 2xWINKER,1xTOODALOU,1xRUSSL,1xOLLIE potrebujeme oscar,hi,boo,fuzzle,roxx,balloon,kha najlepsie Trnava
DD, rada by som vymenila Billyho za Clama alebo Ollieho. Ďakujem

Predám stikeez po 0,50€ kus + poštovné alebo osobný odber Nitra 🙂
1x Beany , Cragy , Winker
2x Balloon
🙂