Výmena Stikeez
Pekný podvečer, som z Košíc, výmenu by som najradšej urobila osobne..Chýbajú nám do zbierky traja a to: BEANY, CHUKAPI, a RUSSL.. my máme k dispozícii: 2x Billy, 2x Fuzzle, 2x Tuffy, Clam, KHA, Ollie, Winker, Roxx, Cragy.. keď vymením nejakých 3 za tých čo potrrebujeme ostatných RADA DARUJEM!!! Ja nebudem na ostatních mamičkách zarábať!!! Ozvite sa mi, ďakujem. Janka
Ahojte,nemá náhodou niekto navyše ponorku?
Prosim chyba nam jeden clam. Kto preda vymeni?, dakujem
Dobry vecer, nema niekto na predaj prazdny kufrik z prvej serie? Pripadne plny za vymenu plneho z druhej serie. Dakujem
Ahoj,chyba nam HI a KHA.Na vymenu mam BILLY,ROXX,CHUKAPI,RUSSL.Vymenite?
Ahojte, chýbajú nám sweety, boo, cragy a na výmenu máme chukapi, clam, mr.squid, toodalou, tuffy, drup, lobby, roxx
@rainbow1313 zdravom. Date mi do obaljy ešte clam c.8. Doposlem €
@nefertiti7 clam nemam
Ahojte,
chyba nam TOODALOU (23)
na vymenu mam OSCAR (1), LOBBY (4), TURBO (11), DRUP (14), CRAGY (16).
@kerka13 mam na predaj toodalou
@lilidix chyba nam clam posledný. Predate?
@zaza3 dobrý večer ano je to stále aktuálne napíšte mi svoju adresu a pošlem vám to, ešte pre istotu napíšte ktorý to bol vypadlo mi to z pamäti
Pekný podvečer, som z Košíc, výmenu by som najradšej urobila osobne..Chýbajú nám do zbierky traja a to: BEANY, CHUKAPI, a RUSSL.. my máme k dispozícii: 2x Billy, 2x Fuzzle, 2x Tuffy, Clam, KHA, Ollie, Winker, Roxx, Cragy.. keď vymením nejakých 3 za tých čo potrrebujeme ostatných RADA DARUJEM!!! Ja nebudem na ostatních mamičkách zarábať!!! Ozvite sa mi, ďakujem. Janka
@nefertiti7 pokiaľ sa mi neminie na výmenu, tak vám ho pošlem
mám na predaj Lobby 0.50eu
redam 0,25 /kus alebo vymenim za Billa nalepky tieto Stikeez : 3x Ollie , 2x Tuffy, 2xBalloon, 3x Toodalou, 1x Clam, 3x Russl, 3x Fuzzle,2x Goupy, 2x Roxx, 1xBilly, 1x Boo , 1x Hi,1xChukapi, 1xNohorse,1x Kha. Plus postovne al. osobny odber Nitra. Vdaka
@martinka46 kúpim clama
@nefertiti7 poprosim adresu do spravy . Clam odlozeny 🙂
Ahojte, mam doma 7ks neotvorenych Stikeez, darujem...iba osobny odber v Ba-Dubravka alebo Apollo. Mozno este prekvapia Vasich drobcov.

Ahojte, ma niekto z prvej serie macku a fialoveho Frankey?
z druhej serie mam ....5,7,8,9,12,13,18,19,21,22,23. Vdaka