Výmena Stikeez
Pekný podvečer, som z Košíc, výmenu by som najradšej urobila osobne..Chýbajú nám do zbierky traja a to: BEANY, CHUKAPI, a RUSSL.. my máme k dispozícii: 2x Billy, 2x Fuzzle, 2x Tuffy, Clam, KHA, Ollie, Winker, Roxx, Cragy.. keď vymením nejakých 3 za tých čo potrrebujeme ostatných RADA DARUJEM!!! Ja nebudem na ostatních mamičkách zarábať!!! Ozvite sa mi, ďakujem. Janka
Dobry vecer, nema niekto na predaj prazdny kufrik z prvej serie? Pripadne plny za vymenu plneho z druhej serie. Dakujem
Ahojte, chýbajú nám sweety, boo, cragy a na výmenu máme chukapi, clam, mr.squid, toodalou, tuffy, drup, lobby, roxx
Ahojte,
chyba nam TOODALOU (23)
na vymenu mam OSCAR (1), LOBBY (4), TURBO (11), DRUP (14), CRAGY (16).
@zaza3 dobrý večer ano je to stále aktuálne napíšte mi svoju adresu a pošlem vám to, ešte pre istotu napíšte ktorý to bol vypadlo mi to z pamäti
Pekný podvečer, som z Košíc, výmenu by som najradšej urobila osobne..Chýbajú nám do zbierky traja a to: BEANY, CHUKAPI, a RUSSL.. my máme k dispozícii: 2x Billy, 2x Fuzzle, 2x Tuffy, Clam, KHA, Ollie, Winker, Roxx, Cragy.. keď vymením nejakých 3 za tých čo potrrebujeme ostatných RADA DARUJEM!!! Ja nebudem na ostatních mamičkách zarábať!!! Ozvite sa mi, ďakujem. Janka
redam 0,25 /kus alebo vymenim za Billa nalepky tieto Stikeez : 3x Ollie , 2x Tuffy, 2xBalloon, 3x Toodalou, 1x Clam, 3x Russl, 3x Fuzzle,2x Goupy, 2x Roxx, 1xBilly, 1x Boo , 1x Hi,1xChukapi, 1xNohorse,1x Kha. Plus postovne al. osobny odber Nitra. Vdaka
Ahojte, mam doma 7ks neotvorenych Stikeez, darujem...iba osobny odber v Ba-Dubravka alebo Apollo. Mozno este prekvapia Vasich drobcov.

Ahojte, ma niekto z prvej serie macku a fialoveho Frankey?
z druhej serie mam ....5,7,8,9,12,13,18,19,21,22,23. Vdaka