Výmena Stikeez
@dolcegucci dobry den mam zaujem o 2x belgicko 1x svajciarsko a 1x iceland dakujem
@dolcegucci Dobrý deň, mali by sme záujem o 1x Nemecko, Albánsko, Poľsko, Anglicko, Česká republika, Wales, Turecko, Slovensko, Belgicko, Švédsko, Maďarsko. Ďakujem
@dolcegucci Dobrý den...mám záujem o chorvátsko, turecko, česko, rakusko a albánsko..., poprosím správu, dakujem
@janulcek114 mam chorvatsko,cesko a rakusko.turecko albansko predane
@dolcegucci ok, možu byť aj tie tri...viete mi to poslať obyčajne na známku? pošlem vám peniažky...
Ahojte chybaju nam uz iba tieto francuzsko. Rusko. Ukrajina. Rakusko kto má rada kupim
@dolcegucci dobrý deň, mala by som záujem o maďarsko, nemecko, švédsko, chorvátsko, taliansko, turecko, českú republiku, rakúsko, poľsko, wales, rumunsko.
Potrebovala by som Croatia a Iceland
@zuzana1011 ahoj ak máš záujem o írsko, ja by som mala záujem o pohár.
@spoony pohár už mám sľubeny jednej mamine a keď sa mi neozve tak čaká na neho druha
@dolcegucci ktoré ešte máte ?
@mmartina78 posielam ip, ktorých ešte mám;)
@dolcegucci Zobrala by som od Vás : Croatia, Romania, Wales, Ireland, Italy
Ďakujem
Ahojte, máme na výmenu : Poľsko, Rakúsko - 2x, Chorvátsko, Iceland - 2x, Írsko, Rusko , Švédsko - 2x, A potrebujeme : Portugalsko a Česko.
Ahojte, my máme na výmenu: Polsko, Rumunsko, Maďarsko, Slovensko, Wales, Island, Írsko, Švédsko a Taliansko...
Potrebujeme: Španielsko, Francúzsko, rakúsko, Turecko, Ukrajina, Albánsko a Rusko...
Ahojte, potrebovali by sme: Severné Írsko, Španielsko, Poľsko, Rakúsko, Island, Írsko, Švédsko, Portugalsko, Česko a na výmenu máme: Švajčiarsko, Wales, 2x Nemecko a Chorvátsko.
Tak som zhanala az som nakoniec zohnala 2 kufriky z 1.serie Stikeez, takze jeden posuniem, ak ma niekto zaujem napiste IP
Zháňam už len Croatia,na výmenu mám Cup,Italy,N.Ireland,Poland,Germany,Austria,Hungary,Wales,Romania,Spain,Sweden
Popr.začnem zbierať aj druhému synovi,ak by sa niekomu hodilo viac kvôli postovnemu,ale potrebujem hlavne Croatiu,diky

Potrebujem england, romania, cup, belgium, iceland, albania
Na výmenu mám :